Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ségra asi nikdy nepochopí, jak odlišný máme vkus, jinak by mi na návštěvě nepustila tenhle festival trapnosti. Ne, opravdu, tenhle primitivní druh fekálního humoru zkrátka nemusím (až na řídké výjimky), nemám ráda trapné, hloupé, ponižující situace. Mně sedí například sarkastická vtipnost seriálu "Jistě, pane premiére", já to nerada blond... 33,3% ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Když se při udělování oscarů ptal Chris Rock obyčejných američanů na jejich nejoblíbenější film poslední doby, neřekli nic o "Milion Dollar Baby","Letec" či "Ray" ale White Chicks. Chlámal jsem se, protože mi bylo jasné o co asi pujde. Lehká (bláznivá) komedie se sexuálním podtextem dělající si legraci i z barvy pleti. Nakonec jsem se strefil úplně přesně. I tak jsem se ale u White Chicks sem tam pořádně nasmál a stupidní skutečnosti, jako je šílenej vzhled komiků na kterej snad nikdo nemohl skočit, nějak poslední dobou pořehlížím, snad to není deformace. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Rodinný klan Wayansů opět v akce, tentokrát už je to ale jejich předposlední dílko. Otázkou je zda je to dobře nebo špatně. No, co si budeme nalhávat, kvalita jejich filmů směřuje směrem dolů a ani Někdo to rád blond není výjimkou. Napříkald ústřední herecká dvojice namaskovaná jako blondýnky vypadá hodně strašidelně, takový Dům voskových figurín. Ovšem úplně špatný film to není. Jelikož se určitě několikrát zasmějete a například role Terryho Crewse je prostě úžasná. Já si tedy bratry Wayanse rád zapamatuji hlavně díky prvním dvěma Scary Movie a ani tento film na tom nic nezmění. Své publikum si tak jako tak najde. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Wayansovic famílie se zase řádně zhulila a natočila další šílenost, ve které dokáží uplatnit své komediální vlohy. Jsou to sice svým způsobem totální magoři, ale až na pár výjimek dokáží skoro vždycky slušně pobavit. Těch jejich umělých ksichtů by si sice všimnul i retard, ale tak ono se o logické zápletce v jejich podání nedá mluvit skoro nikdy. Každopádně jejich taneční kreace na diskotéce jsou nezapomenutelné – to se musí nechat. Míra humoru tu má sice značné výkyvy, ale nějak výrazněji jsem se nenudil. Je však jasné, že smysl a úroveň jejich humoru nesedne každému. Tihle šílenci však mají u nás vždycky „dveře otevřené“… ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Možná někomu vyrazím dech, když dám tomuto filmu celé 3 hvězdičky, ale myslím, že si je zaslouží. Já jsem k tomuhle snímku přistupoval s velkým despektem a má očekávání byla hluboko pod bodem mrazu. Když jsem se stihl několikrát zasmát už v úvodní čtvrthodince, samotného mne to poněkud znejistělo. Nakonec jsem byl docela příjemně překvapen, tedy až na poslední dvacetiminutovku, kterou mohli tvůrci tak nějak "scucnout" do 5 minut a vyšlo by to asi nastejno. Nicméně slova některých zasvěcenců o "totálním šitu" se u mě tentokráte nepotvrdila. Btw. Oba hlavní hrdinové v maskách bílých prsatých blondýnek připomínali svými výrazy více australopitheky než kandidátky titulní strany bulvárního časáku. :-) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Pozorný divák si v pozadí určite všimne dom, ktorý sa objavil aj vo filme Vreskot 2 (1997). (Msscastillo)
  • Snímek se umístil na 17. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Irská verze do kin byla zkrácena o některé scény, aby byla přístupná od 12 let. VHS a DVD verze zkrácena nebyla a doporučený věk diváka byl posunut na 15 let. (Cheeker)

Reklama

Reklama