Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Momentík. Holíme si nohy.“ – „A češeme vagíny.“ Po skúsenostiach s prvými dvoma Scary Movies som sa wayansovkám skôr vyhýbal, než by som ich vyhľadával, nakoniec ale musím povedať, že mininálne v tomto prípade, nato nebol dôvod. Áno, je to blbosť, ale keď už nič iné, tak aspoň vtipná. Dokonca aj scény, pri ktorých sa väčšinou cítim trápne aj za tvorcov (prdenie) mi to tentoraz pripadali smiešne. No a čerešničkou na torte (okrem blonďatých Wayansovcov) bol „zabijak bielych žien“ Terry Crews, ktorý si každú scénu kradol pre seba. 45 % ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Hodně oddechová komedie, která sází na různé trapasy, kdy se (černí) chlapi převlečou za (bílé) ženské. Kvalita je kolísavá, občas je to k zasmání, občas ne. Mě osobně se na filmu líbila honička se zlodějem kabelek a pak ještě "dance battle" . Když se k tomu připočte kvalitní soundtrack současných písničkářů(Vanessa Carlton,Maroon 5, Pink, Beyonce) tak to celkem ujde. ()

Reklama

buldock 

všechny recenze uživatele

Na komedii při níž se prakticky nezasmějete je něco shnilého a toto je zářný příklad jak se to dělat nemá. Vrchol trapnosti prakticky všech rádoby vtípků a komických situací ve filmu použitých vyplývajících s převleků obou hlavních aktérů je do očí bíjcí. A to musím podotknout že mi v jiných filmech humor bratří Waynasů nevadí. 10% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Už jsem to kdysi dávno viděl, a moc se toho nezměnilo, kromě mého předsevzetí "gotta comment 'em all". Hodnocení zůstává, jen komentář doplním a to díky tomu, že jsem měl to štěstí/smůlu/whatever to shlédnout znovu jako kulisu k noční práci u PC. Terry Crews pobavil, jen jsem nějak zpětně poznal (a docenil) že tam hraje Jamie King a hlavně Jenny Carpenter! Po několika letech s Jenny jako Debrou to byl trochu nezvyk, ale co už. Ve výsledku jako kulisa dobrý, ale do třetice to opravdu vidět už nepotřebuji. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

ouej ouej, tak toto je zlé. Další hřebíček do rakve Wayansů kteří opět zabodovali v žánru "dokonale trapné komedie". Patříte-li mezi lidi kteří se smějou i podesátý stejnýmu vtipu potom je uajt čix vaše krevní skupina. Tenhle film vás vynese do nebeských výšin, kde vás rozpálí vtipy typu - zařezávají se mně tanga - a z toho jestli nepojdete na hysterák tak už vážně nevím ()

Galerie (24)

Zajímavosti (13)

  • Příjmení "Vandergeld" je německé a znamená "z peněz". (HappySmile)
  • Irská verze do kin byla zkrácena o některé scény, aby byla přístupná od 12 let. VHS a DVD verze zkrácena nebyla a doporučený věk diváka byl posunut na 15 let. (Cheeker)
  • Na nočním babinci děla Tiffany (Anne Dudek) copánky Keren (Busy Philipps) a má hotovou půlku hlavy. V dalším záběru je ale účes hotový celý. (Duoscop)

Reklama

Reklama