Reklama

Reklama

Fiktivní dokument o nejhorším boxerovi na světě a jeho neuvěřitelném vzestupu v roce 1969. (Netflix)

Recenze (10)

zipacna 

všechny recenze uživatele

Divné, divně natočené, místy vtipné, místy nudné, prostě "Todo mač" ;-). Dobré jsou vedlejší scénky v pozadí, kvůli kterým je nutné sledovat film pozorně. Úplný konec s kočárkem těsně před titulky mě ale vážně dostal. Raději jsem se podíval na CSFD abych si zkontroloval zda to je jenom vtip. Uf, je! :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zjistil jsem, že jeden z jeho problémů je, že nedokáže pochopit rozdíl mezi zdí a dveřmi." Hyperaktivní dement Casa mohl být náramně zábavnou figurou, ale z mého úhlu pohledu boxoval daleko za hranou trapnosti. Samozřejmě se mi líbily drobnosti jako šílené krádeže stěračů, zmatená prohlášení na tiskovkách, tréninkové úlety, atentát rotopedem i "chápavý" výraz hlavního hrdiny, ale to mezi tím bylo příliš belgické na to, abych se tomu dokázal zasmát. A přitom šance tam byly, ale při boxu se z nich špatně dávají góly. ()

Reklama

lucifrid 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím, co na to říct. Kdyby se ke mně ten film nedostal oklikou, určitě bych si ho nepustila, tohle není můj šálek čaje. Ale ta absurdita, spousta úplně nesouvisejících maličkostí a ten parafrázovaný atentát... To byl pro mě asi vrchol. Hodně zvláštní film, vyhledávat podobné nebudu, ale nelituju, že jsem to viděla. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti absurdnímu humoru, třeba Monty Pythoni mě dokáží rozesmát, nebo filmy Rolanda Emmericha jsou komedie dle mého gusta ("2012" rules!:-)), ale humor této francouzské blbodie mě míjel v takové vzdálenosti, že snad opustil Sluneční soustavu. U sledování bajky o boxerském sociopatovi jsem po necelých 15-ti minutách nabyla nezvratnou jistotu, že "Casablanca Driver" je pro mě variantou splachování volného času do sanitární keramiky. Hodnotit nebudu, bylo by to stěží na 30%. ()

Jiri_Jaros 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit hodnocením. Pokud jen trochu zastáváte francouzský smysl pro humor a jeho oblibu v absurdnosti, budete se popadat za břicho ještě ráno. Film je koncipován jako životopis boxera jménem Casablanca Driver. Boxera, který se shodou nepochopitelných událostí a konverzací dostane až na vrchol. Tedy přesněji pod něj. Děj se více či méně skládá s rozhovorů s osobami, které měli tu smůlu(štěstí) ho potkat. Nepřeberné množství načatých rozhovorů končících skřekem nebo nepochopitelnou reakcí Casablanci. Na rozdíl od některých, u náročnějších fanoušků) neoblíbených francouzských komedií (RRRrrr), se zde setkáte i s dobrou kamerou, kostýmy a propracovaností scény. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama