Reklama

Reklama

Malí hrdinové 2

  • USA Little Heroes 2
všechny plakáty

Obsahy(1)

Charlie Burton a jeho dva šikovní psi Samson a Herkules se vydají s tetičkou Karen do přístavu, aby se podívali na lodě. A zatímco Charlie obdivuje lodě, jeho dva čtyřnozí kamarádi zachrání starého muže, který spadl do moře. Jejich odvážný čin neunikl televiznímu štábu, který se náhodou také nacházel poblíž a tak se zanedlouho objeví na televizních obrazovkách pohotová reportáž o dvou malých hrdinech. Navíc dostane Charlie i jeho psí kamarádi přímo před kamerou pozvánku do filmového studia. I tato jejich návštěva se objeví v přímém přenosu na televizních obrazovkách a právě tu uvidí i dva uprchlí vězni Carney a Slick, které kdysi policie dopadla právě díky Samsonovi a Herkulovi. Teď se oba padouši rozhodnou, že se čtyřnohým hrdinům strašlivě pomstí a vydají se za nimi do filmových studií. Na malé hrdiny si však nepřijdou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Co dodat k filmu, který vykresluje dva psy jako dva geniální mozky. Tfuj.... neskutečné, co jsem to vlastně i napsal. ()

wef 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně jako film Sám doma, až na to, že se to neodehrává doma a hlavními postavami jsou dva psi. Navíc vypadá všechno zastarale a působí to trochu jako levná francouzská komedie. Jinak je to příjemný rodinný film. ()

Reklama

Reklama