Reklama

Reklama

Můj strýček mimozemšťan

  • USA My Uncle the Alien (více)

Obsahy(1)

První dáma USA se při návštěvě jednoho z losangeleských dětských domovů dozví, že bude uzavřen kvůli nedostatku financí. Při nečekaném rozhovoru s novináři její dcera Kelly poznamená, že její strýček, kterého popíše jako Santa Clause a mimozemšťana, by mohl dětem pomoci. Jenže díky neúnavným žurnalistům Kelly uteče a se svým novým kamarádem se dostanou do rukou únosců požadujících výkupné. Jediný, kdo tedy může pomoci, je Kellyin mystický strýček... (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (4)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

1 hvězda za ten okamžik, kdy únosci zdrhaj, to byla šfanda, jinak je to samozřejmě kravina. Je výhoda, že se u toho vůbec nemusíte soustředit, ani autoři to při tvorbě filmu moc nedělali. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

A jsem zase první, to je skvělé. Ale nyní k filmu. Až po shlédnutí filmu jsem si na zadní straně obalu přečetl, že se koukám na snímek pro děti od šesti let. Několik let se mi film válel ve skříni a ještě jsem ho neviděl. Za ztrátu jedné hvězdičky mi přijdou nevýrazné role postav. Navíc bych tam ani nehledal nějaké ultraspeciální trikové efekty. Snad na konci. Když milý malý strýček opouští planetu. Ale to vidíte jen čirou zář světla. Celkově byl film takový suchý, herci mě vůbec nepřesvědčili, pravda, je to film pro děti. Ale i když se na něj podívá dospělý, bude na něj čekat překvapení. Zde je to trochu jinak, než jak jsme s dobrými vetřelci v jiných filmech zvyklí. Posuďte sami. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama