Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Dílna (S01E02)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1979, 8 min

Obsahy(1)

Mat má doma neskutečné množství knih, které se mu už nikam nevejdou, takže je má i na takových místech jako je mrazák nebo dřez na nádobí. V knize, která mu přijde poštou, nalezne plán na knihovnu. Jeho improvizovaná verze však při další várce četby od Pata zklame. Hoši se dají do práce, tentokrát ale profesionálně. Jenže k tomu potřebují profesionální nářadí a na to nemají peníze, nezbývá než prodat nějaké knihy... Prodávají, nakupují a když jsou hotovi, zjistí, že už vlastně žádné knihy nemají, no co, alespoň je kam dát tu spoustu nakoupeného nářadí. (J.Connor)

(více)

Recenze (51)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Google/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +hudba -jsou i vtipnější epizody/// Tohle je jedna z prvních epizod známé dvojice a k mému překvapení tady nezbourají celý barák, dokonce něco kloudného postavý. Já osobně mám doma tuny časáků (namísto knih) a určitě by se mi nějaká polička hodila, ale když se nad tím zamyslím, asi by nebylo nejchytřejší všechny časáky prodat, jen abych si mohl pořídit potřebné nářadí. Jasně je to výborná část, to sou asi všechny, ale myslím, že uvidím ještě lepší./// Celkem 86%/// ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je väčší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže po čase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Reklama

vooddoo 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální díl. Nemám místo na knížky, tak je prodám, abych si mohla udělat knihovnu. A pak zjistím, že mám sice knihovnu, žádné knihy, za to spoustu nářádí. :-D Tohle znám z vlastní zkušenosti, taky se mi knížky válejí všude možně. I když v mrazáku zatím ne. Ale možná časem to příjde. Rozhodně jeden z těch nejlepších dílů! ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkný díl Pata a Mata, ve kterém je naznačeno, že než se vrhli na kutilství, tak byl jeden z nich patrně intelektuál zabředlý do knížek. Jako obvykle mě potěšily malé detaily, např. konzerva guláše, budík s vidličkou a párkem, či drobné problémy s vytvářením knihovničky, které musí znát asi každý, kdo držel v ruce kladivo a hřebík. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat nejsou jen negramotní primitivové, ale naopak toho mají hodně načteno. Problém knížek je v tom, že jsou špatně skladné a oni jich mají takové množství, že by jimi zahltili i Pražskou Národní knihovnu. A tak musí vyrobit regál do kterého by se všechny vešly. Taková práce však vyžaduje kvalitní nářadí a na to nejsou peníze, proto se rozhodnou něco prodat. Jeden z prvních dílů, který ukazuje jak se z nezajímavých intelektuálů stali nejznámější kutilové v zemi. ()

Reklama

Reklama