Reklama

Reklama

Karate válečník

(neoficiální název)
  • Itálie Il ragazzo dal kimono d'oro (více)

Obsahy(1)

Student Anthony (Kim Rossi Stuart) přijíždí za svým otcem strávit prázdniny na Filipínách. V malém městečku potkává sympatickou dívku Mariu (Jannelle Barretto) a vše nasvědčuje tomu, že původní rozpaky z exotického výletu byly liché. Ovšem až do setkání se sadistickým Quinem (Enrico Torralba), vyhlášeným karatistou a gangsterem, jemuž se Anthony neuváženě postaví. S těžkými zraněními jej pak v džungli nachází tajemný mlčenlivý mnich, jenž se představí jako mistr Kimura (Ken Watanabe). (J.Connor)

(více)

Recenze (5)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Nerad kazím De Angelisovi jediný červený film, ale 4* by byly přeci jenom až dost. Ony i ty tři jsou z pozice fandy. Jak známo, Filipíncům dolary amerických druhořadých producentů rozhodně nesmrděly a ukazuje se, že ani italskou lirou nepohrdli. Schematický karate film o cestě outsidera za satisfakcí prostřednictvím starého Asiata vytahuje nahoru pár vtipných momentů jako třeba laserové efekty při "dračím úderu". Jak to DeAngelis mohl dotáhnout až na 6 dílů je mi fakt záhadou. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taliansky mix Karate Kida, Karate Tigra a neviem akého ďalšieho Karate osemdesiatkového filmu. Chlapec príde do exotickej krajiny, kde ho trochu ponížia a tak sa naserie a v džungli u nejakého kung-fu dedka vševedka si zatrénuje, aby vo finále zloduchovi nakopal prdel. Ou jé. Síce obohratá zápletka, ale pre fanúšikov tohto žánru to je vlastne klad. Presne to chceme vidieť. Lenže filmu chýba poriadny ťah na bránku a strašne sa vlečie. Nemá to ani tú klasickú osemdesiatkovú roztomilosť. Hlavný hrdina je nysympatický, záporák nevýrazný. No a bitky sú prinajlepšom priemerné a totálne ich kazia zvukové efekty. Každý úder znie jak keby niekto z celej sily buchol do bandasky, prípadne ňou rovno jebol o zem. Čo aj pri kope do gulí vyznelo strašne vtipne. Holt, niekto má nielen dutú hlavu, ale aj to tam dole.Takže výsledkom je nudná napodobnenina amerických klasík. Z starých čias, keď ešte nebolo všetko globalizované to aj tak stačilo na to, aby vzniklo ďalších 5 pokračovaní. S nimi ale čas strácať nejdem. Ani prvý diel za nič nestál. 4/10. ()

fruity 

všechny recenze uživatele

Karate Kid po italsku. Už si to vůbec nepamatuju. Ale když mi bylo 5, tak to dávali na kabel plus a moc se mi to líbilo. Samozřejmě jsem viděl i další 2 díly (4-6 bohužel ne), ale ty už se mi ani tenkrát nezdáli moc dobrý:) ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Z úcty k 80's a že som na podobných, no kvalitnejších filmoch vyrastal, dám tomu tú 1*, ale inak to bola strašná a nezáživná blbosť.. ()

Reklama

Reklama