Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Republiky centrální Afriky nejosu jisté pro nikoho - dokonce ani pro CIA. Plukovník Smith se o tom přesvědčí na vlastní kůži. Odvahu a rozhodnost mu ale dodává myšlenka na syna, kterého se vydá osvobodit ze zajetí v pevnosti uprostřed džungle.Guerilový boj, legální i ilegální armády, honba za diamanty a mocí - to vše v kraji, kde lidský život nemá téměř žádnou cenu. (bolfik)

(více)

Recenze (4)

gruvacek 

všechny recenze uživatele

Kdysi tenhle "poklad" dávali na benzince za tankování. :) Musel jsem jako malej kluk dědu přemlouvat, aby vybral zrovna kostlivce. Divoká podívaná. ()

Reklama

Eddard odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tuhle blbost by si nikdo neměl nechat ujít... Vedle toho vypadá Arnieho Komando jako promakanější verze Matrixu... Starý, vypasený plukovník Smith Ernesta Borgnina je základním kamenem, kolem kterého je tahle tragikomedie postavená. Od pohledu byste do něj neřekli, že umí psát nebo jezdit na kole, o tom, že by měl být špičkově vycvičený voják profesionál, vzbuzující ocelovou autoritu ve svém týmu drsňáků nemluvě. Ostatní členové komanda, kteří s ním neohroženě vstupují do africké džungle, jsou pak neuvěřitelné figurky, u kterých se o herectví nedá mluvit ani v symbolickém významu, zato se u způsobu, jakým se pokoušejí být drsní budete od srdce smát... Za všechno jejich jména - Sam, Chuck, Blade... Pokud se rádi smějete tupým filmům, je tohle váš favorit číslo jedna. Problém ale asi bude v tom to sehnat - já jsem měl půjčenou VHS od kámoše co to v první půlce 90. let dostal za 100 litrů nabraného benzínu na pumpě. Neuvěřitelná záležitost, nad kterou by si možná odfrkl samotný Ed Wood, co v tomhle géčku dělali někteří herci nepochopím. Každopádně kvalitativně odpad, pro mě osobně 100% "Tohle je Blade, umí to s noži!" - "Hmmmm..." - "A tohle je Chuck, prvotřídní bastard!" ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Dzon Bud Kardos natocil slusny akcny film o situacii v republikach Strednej Afriky. Zaujmu hlavne Ernest Borgnine /Emperor of the North/ a Robert Vaugh, ktori spolu s Oliverom Reedom film slusne tahaju. k tome zaujimave loakcie, dobre dialogy, ktore ale nijako neprekrocia hranice priemeru a najde sa aj par vybuchov. 60 % ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama