Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsná příroda a ještě drsnější muž – tak si Eve svůj život skutečně nepředstavovala. Oliver Reed a Rita Tushinghamová v romanticko-dobrodružném příběhu, odehrávajícím se koncem minulého století v nádherné scenerii kanadské divočiny. (Letní filmová škola)

Recenze (82)

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

Film drsný jak smirkový papír, kterému navíc totální, ničím neředěný šovinismus a misogynství stříká ven i ušima. Myslím, že kdokoli v dětství ujížděl na Bílém Tesákovi a podobných věcech, musí být THE TRAP nadšen a taková Rita Tushingham je ve své roli prakticky dokonalá a třeba já bych ji za onu tisícovku bral dom všemi deseti. Protože jde o film kvalitní, mimo hlavní proud, a vznikal v době, kdy na stříbrném plátně platila úplně jiná kritéria, je hlavně ve své první půlce takřka nečitelný a díky bohu za to. Možná trochu škoda toho odfláklého DVD, co teď (06/2009) bylo k mání v trafikách. Sakra tvrdá "pohádka". Myslím, že ačkoliv to relativně dobře skončí, stejně se nakonec v tý chatce od ponorky pozabíjeli. ___ P.S. nedivím se, že je český dabing údajně "velice kvalitní", když je na plátně v podstatě 80% času 50% postav nemluvících! :-) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Doležitým faktorom filmu bola samotná drsná príroda, ktorá bola parádne opísaná, včetne zvierat ( až na niektoré prestrihy, ktoré neboli natočené pre tento film ). Ak sa k tomu pridá síce jednoduchá, ale pekná a čistá rozvíjajúca sa romantika medzi grobiánskym traperom a nemou dievčinou, úspech je zaručený. Scéna prepadu vlkmi je exelentná. 4+ ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost nudnej film o tom jak si jeden chlap co žije mezi zvířata koupí manželkum, a tak začínaj problémy chlap má věčně hlad, manželka uvaří, chlap je nadrženej ale sex není. TAk se tam řeší kraviny. Opravdu nechápu proč je tenhle film tak výjmečný. I když pravda já na něm nevyrůstal. Ale Zálesák S Chuckem Norrisem je aspoň zábavnější. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že The Trap si plný počet bodů zaslouží. Produkce je sice příšerná (umělý sníh, animované kachny) a tedy přímo úměrná době vzniku, ale ani tohle všechno mě nedokázalo zkazit požitek, jaký tento film skýtá. Film totiž stojí hlavně na doslova zvířecím hereckém projevu Olivera Reeda. I kdyby už nikdy nehrál v nějakém významnějším počinu, tak už jen kvůli tomuhle filmu si nezaslouží být zapomenut. Jeho primitivní a divoký lovec Le Bete je nepřekonatelný. Styl chůze, spůsob jakým konzumuje jídlo (zde se opravdu nedá požít výraz jíst), či mluva, to vše jsou jen jedny z mnoha střípků, které dohromady vytvářejí plastickou a kupodivu sympatickou postavu. Tomuhle se říká životní role. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný drsný chlapík chce ženu a děti. Jo, a ještě taky lustr. Potíž je, že mu nikdy nikdo neřekl o lásce, nebo o tom, jak se chovat k ženě. Intuitivně k tomu ale přes několik tvrdých ran osudu dojde. Stejně jako křehká květinka, kterou si dovleče do srubu, pochopí, že to, co potřebuje je svoboda a tu jí právě může dát ten zprvu brutálně se jevící muž.___Ve zkratce řečeno: dobrá koupě za tisíc dolarů. /11. 9. 2010/ ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Eve (Rita Tushingham) neřekne za celý film ani jedno slovo. (CRYPT)

Reklama

Reklama