Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začínající detektiv rozplétá nitky bizardního případu nevěry, vraždy, přetvářky a podvodu. Al Reinhart a Dempsy Cain jsou pověřeni vyšetřováním vraždy dvou mladých policistů. Ti dva si však navzájem nedůvěřují. Při přestřelce je Dempsy postřelen a vážně zraněn. Po dobu jeho léčení se Dempsyho mladší bratr Nick tajně stýká s Dempsyho manželkou Gail. Ochrnutý Dempsy je vyznamenán čestnou medailí, ale neustále myslí na sebevraždu. Naplánuje si nehodu, při níž mu mají pomoci Nick s Gailou a která ma přinést jeho synovi pojistné ve výši 1 milion dolarů. V osudný den to však není Dempsy, ale jeho žena a její tajný milenec, kdo umirá. Al Reinhart něco tuší a začíná na případu pracovat ... (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem  na tenhle fajn televizní thriller narazil ještě někdy v době videopůjčoven. Vcelku dobrému dojmu  dnes pomáhá zejména zdařilý český dabing, jinak  je to jen tuctový (nikoliv ale nepovedený) televizní thriller s toporným  Reevem v hlavní roli. Spousta klišé, minimum napětí a jen závěr u soudu přidá trochu adrenalinu. Na tři zvedám vlastně jen kvůli osudové zajímavosti. Mimo podezření je posledním filmem Christophera Reeva před zraněním, po němž zůstal upoután na invalidní vozík, stejně jako zdejší  ústřední hrdina... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Solídny a celkom nepredvídaľný thriller v ktorom sa dočkáme niekoľkých zaujímavých a zábavných zvratov. Škoda len, že je to natočené tak obyčajne a Reeve sa v tej komplexnej úlohe dvakrát nepredviedol. Na to bolo jeho herectvo príliš drevené. Kim Cattrallová ale nesklamala a hneď v prvej scéne v ktorej sa objaví šuká ako králik a ukáže nám všetko, čo sa dá. Okrem záveru najviac zamrazí vedomie toho, čo sa stalo samotnému Reeveovi po dokončení filmu. Snáď mu aspoň trochu pomohla príprava pre tento film. 6/10. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Televizně zrežírované a hudba se mi vůbec nelíbila, ale na druhou stranu perfektně napsanej scénář ala Hitchcock a super obsazení. Po téhle stránce vážně paráda. Chtěl bych vidět trochu propracovanější a režijně zvládnutější remake. Zabodnutí nože do nohy Christophera Reevea na vozíčku a trénování na polygraf mi zůstalo v paměti kolem 20 let! Je ironií, že to byl poslední Reevův film před ochrnutím a hrál v něm policistu, který po postřelení ochrne.... ()

Reklama

Reklama