Reklama

Reklama

Černý lišák 3: Lidé dobří a zlí

(TV film)
  • USA Black Fox: Good Men and Bad
všechny plakáty

Obsahy(1)

Christopher Reeve a Tony Todd v příběhu o mužích Divokého západu, které rozděluje barva pleti, ale spojuje smysl pro čest a spravedlnost... Ocitáme se opět v Texasu roku 1865. Prezident Lincoln je zabit a roztržky mezi černými, indiány i bílými osadníky se ještě zostřují. Britt napadne známého lotra Carla Glenna, který se v noci vydá na jeho ranč, aby jej zabil. Místo toho ale postřelí Alana a zabije jeho ženu Sáru. Nešťastný Alan začne pít a vydá se na dlouhou cestou do Kansasu, aby se pomstil. Britt má o svého přítele starost, přijímá šerifskou hvězdu a rozhodne se jít za ním... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

sud 

všechny recenze uživatele

"Černý lišák" potřetí a nejlépe. Na první a druhý díl navazuje jen volně, Černý lišák je odsunut trochu do pozadí a číslo jedna je studie pomsty a honba Alana za vrahem své ženy. Tak trochu "Drzá čela" v televizním vydání. Herecké výkony jsou lepší než minulých dílech, postavy více do hloubky. V nejlepším se má přestat a tvůrcům se to povedlo. Sérii s "Černým lišákem" mám rád, jsou to příjemné oddychové westerny (žádná extraliga), co se týče těchto minisérií radši než podprůměrné "Ulice Lareda" či hodně nevyrovnaný "Gunsmoke". ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Žádnej komplikovanej příběh, žádnej áčkovej western. O půl pátý ráno na Hallmarku se na to dívá dobře - už kvůli Reeveovi a Toddovi. 35% [srpen 2007] ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Morálně poněkud pochybné. Aby pomstil svou mrtvou manželku, pomáhá hlavní hrdina bandě lupičů zabíjet další nevinné lidi. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Poslední díl je nejtemnější, půl filmu se bílý bratr utápí v žalu, chybí tu indiáni a i Černý Lišák je trochu upozaděn.  Pár logických lapsů, ale jako celek to funguje. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Závěrem bych řekl, že všichni lišáci jsou tak nějak na stejné kvalitativní úrovni. Hlavním důvodem je jistě fakt, že se na všech podílel stejný tým a udrželi podobnou úroveň. V tomto snímku ale umírá Lincoln a indiáni už nejsou tím nejhlavnějším. Naopak se dostává do popředí klasický westernový  motiv pronásledování pachatele, jeho dopadení a potrestání. V celé sérii se mi líbila hudba, ale i exteriéry. Zajímavostí je, že právě v tomto roce Christopher Reeve utrpěl nehodu, která jej definitivně upoutala na vozík. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Posledný príbeh Čierneho lišiaka je skôr príbehom nešťastia a pomsty Brittovho brata Alana. Tentokrát bez indiánov, ale problémov je na divokom západe dosť aj bez nich, lebo zloduchov sa nájde na každý prst desať. Produkcia sa napriek priemernej televíznej úrovni snaží vytvoriť dramatickú atmosféru. Problém je, že to tak trochu preháňa s tlakom a upadá tak pomerne často do zdĺhavých lyrizujúcich scén nabitých emóciami. Herecké výkony sú tiež priemerné a postavy sa občas správajú prapodivne až nelogicky, hoci aj nie celkom vinou hercov. 50% ()

1svaty 

všechny recenze uživatele

Moc by mě zajímalo, kde vzal tento film tolik dobrých hodnocení. Pokud někdo ví, co je to "klišé", tak pro tento film je tohoto slova škoda. ()

Reklama

Reklama