Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Brusle (S01E24)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1984, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Pat a Mat sa snažia o poupratovanie chaty. Pat sa rozhodne vyprať a upratať vnútri chaty a Mat zatiaľ upratuje povalu, ktorá skrýva množstvo harabúrd i zaujímavých vecí. Mat tam objaví korčule, ale Pata jeho objavy vôbec nezaujímajú. Mat však má obrovskú túžbu si zakorčuľovať a nevadí mu ani, že na to nie je vhodné obdobie. Pat nakoniec dostáva nápad ako vytvoriť klzisko. (pravo)

(více)

Recenze (30)

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tito dva koumáci si s přehledem poradí naprosto se vším, tedy i s kluzištěm v létě. Lednici máme přece doma všichni, tak proč ji nepoužít. O tom nás neomylně přesvědčila i malá Lucie, která s kamarády pro změnu bruslila v obývacím pokoji. Takže improvizaci se meze nekladou. Stačí jen trocha šikovnosti a vynalézavosti. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Zajímavosti (1)

  • Animátor epizódy Jan Klos nechcel byť uvedený v titulkoch, a tak použil krycie meno Ján Keks. (MerlinPolcic)

Reklama

Reklama