Reklama

Reklama

Manželé Allen a Julie se odstěhují z města do opuštěné lesní chaty. Po brutální vraždě jejich malé dcerky už život mezi tolika lidmi nedokáží snést. Doufají, že se jim v odlehlé pustině tuto tragickou událost podaří překonat. Jenže se nastěhovali do domu, který je prokletý. (topr harley)

Recenze (4)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Duch miesto toho, aby ti urobil problém zo života, bude ti pobehovať za chrbtom a ani sa ťa nedotkne. To mi vždy rezalo na týchto filmoch. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

On je ten scénář docela hloupý, poměrně nelogický a místy až děravý (Tak nějak jsem nepochopil co přesně se nakonec dělo, proč se to dělo a díky komu se to dělo, prostě jsem nepobral pointu. A taky mi doteď není jasné, co přesně, respektive jak, se stalo s tím jejich dítětem.), film obecně tuctový, neoriginální a vyčpělý. Ma druhou stranu je fakt, že takhle mě filmoví duchové už dlouho nevystrašili. Asi ve dvou třech momentech a okamžicích byli zdější duchové opravdu děsiví a strašidelní. A to natolik, že docela pozvedávají jinak slabý film. Kromě toho mě zaujala představitelka hlavní hrdinky Cheri Christian. Naopak její manžel mi byl od pohledu nesympatický. ()

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se nachytat dobrým hodnocením uživatelů, které sleduji....ale nechápu, co je k tomu vedlo. Vidím jen nudný příběh, pár laciných lekaček, u kterých jsem se nelekl a nudný.....příběh. A pořád čekám, až se něco začne dít a najednou film skončí. WTF? Jedna hvězda. ()

Reklama

Reklama