Reklama

Reklama

Jungle Jack 2

  • Dánsko Jungledyret 2 - den store filmhelt (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování úspěšné kreslené pohádky pro nejmenší, která vypráví o Hugovi, zvláštním malém zvířátku, které čeká další neobvyklá cesta. Zlý miliardář a filmový producent se rozhodl obsadit do hlavní role svého nového filmu malé roztomilé zvířátko z džungle. Představa, že se stane filmovou hvězdou mu zpočátku lichotí, ale touha po svobodě je přece jen silnější... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

avril4234 

všechny recenze uživatele

Osobne ma viac oslovila dvojka, než jednička (taktiež má pre mňa menej trápnych momentov). A veľmi ma chytila úvodná pieseň Jacka. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Dvojka tohoto celkom sympatického animáku s dobrodružnou témou pokračuje tam, kde skončila jednotka. Opäť to má peknú výpravu a pribudlo trochu viac humoru. Pár nových postáv zapadá do zvolenej (jednoduchej) schémy. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Já možná přehráním s hodnocením, ale i těch 5* si to zaslouží. Pěkný příběh i děj, a pro mě mega nostalgie. Teď kapku odejdu od vychvalování děje, jelikož chci tomuto animáku pochválit jednu věc. TEN SONG NA ZAČÁTKU HNED JAK FILM VYSTARTUJE!!!! CO TO JE?! NEJOBLÍBENĚJŠÍ SOUNDTRACK V HISTORII KINEMATOGRAFIE!!! (pokud nepočítám ty, kde nějáký zpěvák jí nazpívá, jelikož můj nejoblíbenější filmový song kde se zpívá je z filmu Ben 1972). I když se na to už nedívám, ten song si pouštím dodnes (nemyslím ten kde Jack zpívá, ale ten hned ze startu filmu v pozadí). Ale kdybych měl mluvit upřímně, tak je to lepší než jednička. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama