Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při důlním neštěstí v Západní Virginii přijde o život osmdesát horníků. Na místě neštěstí vystoupí s prohlášením pro tisk šéf odborů Tony Boyle (Brimley). Jeho prohlášení však vyznívá ve prospěch důlních společností. Jock Yablonski (Bronson), jeden z podřízených Tonyho Boyla, se rozhodne s podporou manželky za práva horníků bojovat. Oznámí svou kandidaturu na šéfa odborů v nadcházejících volbách a v případě vítězství, chce hnát k odpovědnosti Tonyho Boyla i špičky důlních společností. Stává se tak krajně nepohodlným. (5150)

(více)

Recenze (6)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Jedna velká nuda, šéfa odborů hraje Wilford Brimley a velmi dobře, ale to je asi tak všechno. Bronson ne že jen pasivní, ale v roli nemá ani jen náznak toho bojovníka. Viděl jsem málem všechny jeho filmy, ale na nic podobného si nepamatuji. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Kterak doborví předáci mezi sebou na život a na smrt bojují. Politické drama zakončené radikálním vyvražděním zde můžete vidět, Bronson překvapivě v opravdu pasivní roli politického oponenta hlavnímu zlosynovi.. :-( ()

Reklama

Nail 

všechny recenze uživatele

Mno asi sem čekal mnohem víc od Charlese Bronsona a i od názvu "Msta", trocha akce a tvrďáka něco co bylo v Na život a na smrt. Dostala se mi spíš nuda a pohled na politické handrky a konec byl příšerné...škoda ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Politický snímek podle skutečné události roku 1969 s Charlesem Bronsonem v hlavní roli. Jako součást historie Spojených států je to možná významný snímek, leč pro mne jen další politická fraška. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Podle skutečného případu vraždy odborového funkcionáře Jocka Yablonského v roce 1969. (paulman)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Akt pomsty", kterou napsal Trevor Armbrister. (Terva)
  • Bronson o tuto roli stál, sám po smrti svého otce ve svých 10 letech musel jít rubat do dolů. (AlDelon)

Reklama

Reklama