Reklama

Reklama

Město vyvolených

(TV film)
všechny plakáty

Díky léku proti stárnutí se lidstvo ocite na hranici dvou světů. Počínaje rokem 2035 se genetické inženýrství stává běžnou záležitostí a léčí většinu nemocí předešlého století, jako je rakovina, AIDS a srdeční choroby. Jednou z vymožeností je vakcína "fontána mládí", která zastavuje proces stárnutí. Deset let po vynálezu vakcíny se ale začínají objevovat podivné problémy. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

To byla zase jednou totálně vypatlaná a všemožně odfláknutá a diletantská blitka. Mělo jít o pilot k seriálu a i když sci-fi seriály jako SG1 ignoruju a tak mi chybí možnost srovnání, tohle by nebavilo ani děcka na nižším stupni základní školy, která by mimochodem rozhodně byla schopná napsat výrazně inteligentnější scénář a lépe by to zrežírovala a odehrála. Od CREEPOZOIDů jsem neviděl takové (ne)herecké enty (obzvlášť představitel velitele stojí zato), navíc do jednoho zoufale nevýrazné. Ještě horší jsou "triky", kterých je tu požehnaně, ale do svých filmů by je nechtěl snad ani Méliés. Marná sláva, ta dvě pěkná futuristická auta, co měla produkce k dispozici to nezachrání ani omylem. Podprůměrný televizní humus o ničem. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Scifi snímek o léku mládí po ,kterém většina lidí zmutovala. Zbytky lidí žijí na místě chráněném paprskem před ozonovou bouří a mutanty zvaném Ostrovní město. Né všichni lidi venku jsou nakaženi a při jedné vyjíždce najdou ženu ,která je sestra jedné z těch co žije v onom městě. Rovněž jsou tu lidi ,kteří si onen lék na mládí nevzali a přirozeně stárnou. zároveň jsou lidi nuceni nosit na krku jakýsi amulet ,který má různou barvu a pouze stejná barva povoluje ,aby se lidi mohli mezi sebou pářit (prý aby nerodili mutanti ) Celý příběh se odehrává kolem zmizení jistého vojáka a toho se snaží najít. K vojákům ,který se straají o bezpečí RHF přibude polomutant pan Mandy ,kterého sice ze začátku někteří nemusí ,ale ukáže se že má srdce na pravém místě. Končí to sice až moc štastně. Přesto na tv film to není špatné ,jestli to mělo být po sléze jako seriál nemuselo to být až tak zlé. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Zajímavé béčko které prý původně mělo sloužit jako pilot k seriálu. Docela se divím že propadlo, protože mu nic podstatného neschází. Zápletka je nosná, mezilidské vztahy jsou správně zamotané a technické serepetičky zajímavě vymyšlené. Pochopitelně nejde o žádný zázrak, ale když si představím tehdejší pecky jak Odpadlík, nebo Jump Street 21, tak by Island City mohlo klidně obstát. Škoda, alespoň mi zůstala krásná vzpomínka na město kde lidé nosí různobarevné krystaly a cestují skrz prostorové brány. ()

Reklama

Reklama