Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robin chce být gymnastkou, ale její sportovní kariéru přeruší automobilová nehoda, při které zemře její otec a ona sama utrpí vážná zranění. Nechce se ale vzdát svého snu a s nadlidskou silou se snaží opět sportovat. Po několika letech se její matka znovu provdá, ale Robin bohužel s otčímem těžce vychází. Rodina žije v chudobě, v nepříjemném ovzduší, a Robin hledá útěchu ve sportu. Podaří se jí dostat se do školního gymnastického oddílu, ale naskytne se další problém – ostatní dívky se jí straní a proto se rozhodne připravit se na blížící se školní mistrovství u jednoho svého přítele. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Příběh podle osvědčeného schématu školních filmů o rivalitě mezi vysmívanou hrdinkou a skupinkou namyšlených třídních krásek je zasazený do sportovního prostředí. Sportovních filmů, nepočítáme-li bojové sporty, zase není tolik. Příběh dívky bojující s rivalkami, osobními i rodinnými problémy a se zdravotním hendikepem za svůj sen a sportovní úspěch není nijak originální, ale zajímavě natočený. Nejsou zde s výjimkou mladinkého Keanu Reevese sice žádní významní herci, ale zato velmi pěkná hudba a slušné sportovní gymnastické výkony. Taky romantická stránka filmu nepřijde zkrátka, prostě velmi milý film na sobotní odpoledne. ()

Tythan 

všechny recenze uživatele

Když si přečtete "oficiální text distributora" dozvíte se jen málo pravdy o tomto filmu. Pravdivé je, že Robin nevychází se svým otčímem, ale pak, že se na mistrovství připravuje u jednoho svého přítele, tak to není vůbec pravda, ano chodí do soukromé cvičebny ke své nejlepší kamarádce ale stím přítelem spíše blbne, a ne že se s ním připravuje. A dále "distributor" hodně rozebírá nehodu, kterou si Robin poranila koleno, ale ta je ve filmu vysvětlena jenom slovně, jinak tam o ní zmíňka ani moc není. Jinak je to opravdu hrozně hezká podívaná hlavně kvůli perfektní hudbě ale také že celý film je tak hezky sportovně zaměřený. ()

Reklama

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Drž se svých snů, protože když sny umřou, život je jako pták se zlomenými křídly, který nemůže létat." ...Také jsem si při tomto filmu vzpoměla na Flashdance. Pohodová atmosféra, fajn songy, sympatická hlavní představitelka, kterou úžasně ztvárnila Olivia d'Abo. Moc příjemná osmdesátková záležitost. *** Meri D. Marshall - Bound To Your Love *** ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak takhle zacinal Keanu Reeves, vlastne kuli nemu sem na film kouknul. Samotnej film nema vicemene co nabidnout. Jednoduchouckej predvidatelnej pribeh, na podobny tema vzniklo spousta daleko lepsich filmu, po technicky strance to pusobi dost lacine az televizne a hudba je misty dost urvana, ale celkem chytlava. Herci nic moc nehrajou, Reeves je sice sympatak, ale to je tak vse, Olivia d'Abo rovnez sympaticka, ale ma takovej docela tupej vyraz, beha jak namrdana, ale salta teda meta spickovy. Navic film vyzniva spis usmevne a naivne, nez nejak napinave a dramaticky. Ale tak nak se proste zadarilo a i pres tohle vsechno je film docela sviznej a zabavnej. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Keanu Reeves jako studentík? To jsem si prostě nemohla nechat ujít, ale každý herec nějak začínal. Tenhle film samozřejmě není pouze o něm, protože tady hraje druhé housle. Příběh je postaven na tom samém jako Flashdance. Dokonce i hlavní postavy mají spoustu společného. Písničky, které doprovázejí celý film, byly velmi příjemné. Při některých gymnastických výkonech jsem přestávala dýchat. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Torontu v kanadské provincii Ontario. (Terva)

Reklama

Reklama