Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře pro mladé teenagery, kde kdysi řádila a vraždila šílená Angela, se dějí opět nevídané věci... Nejen, že teenageři neuznávají žádné autority a autority je nezvládají. Dochází zde postupně k bizardním neštěstím, které se brzy vyjeví jako důmyslné sadistické vraždy. Někteří ze zúčastněných se začínají domnívat, že Angela se vrátila, jiní se podezřívají sami mezi sebou. Kde je skutečná pravda? Je vrahem někdo ze zúčastněných, nebo již roky nezvěstná Angela? ... (Flipnic)

(více)

Recenze (39)

obitus 

všechny recenze uživatele

To, že se k sérii vrací režisér skvělé jedničky jsem zpočátku kvitoval s povděkem. Jenže pak přišel trailer, ve kterém, nejenže jsem nikde nevidel Angelu, ale navíc se jím neustále kolébal obtloustlý a silně nesympatický teenager. Modlil jsem se, aby tomu ve filmu nebylo taky tak, bohužel jsem si vybral špatného Satana. Zrůdný cvalík (c) nejenže si všechnu tu šikanu zaslouží, on by potřeboval mnohem, mnohem víc. Měsíční nucené práce na ukrajinském sídlišti Petržalka by pro něj byly málo. Bohužel, není jedinou špatnou věcí Návratu. Režisér, jak správně podotkl JASM, se vrátil (záměrně nebo ne, těžko říct) do osmdesátých let a zpátky s sebou přinesl slasher tak průměrný a nudný, že i Vřískoty vedle něj vypadají jako veledíla. Jo, abych nezapomněl, vraždy jsou celkem fajn. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

O hodně horší než předchozí díly. Režisér jedničky se vrátil aby nám ukázal jak neumí udělat kvalitní pokračovaní docela dobrého slasheru. Bodycount je docela slabý, smrti nejsou nějak originální a děj je nehorázně předvítatelný. Jediné co mě potěšilo byl odkaz na první díl a také konec,, který samozřejmě nadchne je ty, kteří viděli předešlé díly. Jinak tlustoprd , co ho všichni šikanovali mě sice štval, ale bylo mi ho líto, takže šikanistům jsem přál hodně krvavou smrt. 45% P.S, Dokoukejte i podtitulkovou scénu, lecos vysvětlí. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Čtvrtej díl " Sleepaway Camp " série jsem vynechal, jelikož jsem zjistil že to ani není regulérní film a přešel jsem rovnou k tomuhle " klenotu ". Odvolávám co jsem napsal v komentáři ke třetímu dílu, protože nejhorším dílem téhle série je tento. Tohle byl výsměch celé série. Dementní podíváná které vévodí retardovanej Alan. Už dlouho jsem ve filmu nezažil postavu, která by mě srala právě jako on. Ještě že ke konci dostal sadu. Za mě je tenhle kousek zbytečnej a jen se přiživuje na předchozích dílech. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Docela v pohodě. Je to teda blbost, o tom žádná, ale zábava dobrá. Nejdřív sledujeme konání smradlavýho tlusťocha, největšího outsidera v kempu Manabe, kterýho samozřejmě zbytek tábora šikanuje. Ale on sám se chová jako kretén (a pořád do každýho hustí, že jim smrdí prdel), takže žádná lítost. Do toho začne pozvolna docházet k vraždám, páchaným kýmsi v černý XXL mikině s kapucí. Takže prd víme a až na konci se dozvíme (rozuzlení trochu předvidatelný, ale celkem good). Ještě s tím vrahem... ten byl podle mě vždycky slabým místem série, takže jsem změnu v tomhle díle docela přivítal. Co se vražd týče, tak nějak průměr. Jinak soundtrack trochu mimo mísu, no boobs, zajímavostí je návrat několika herců z jedničky (paranoidní naposilovanej dědek Ronnie) a minicameo kapely CKY. Export SLEEPAWAY CAMPu do nového tisíciletí dopadl nedopadl vůbec špatně (při mých nízkých očekáváních), s trochou štěstí se teď dočkáme několika dalších pokračování. Proč ne... (P.S. BACHA ať vám neunikne překvápko po závěrečných titulcích) ()

petero 

všechny recenze uživatele

Robert Hiltzik prichádza s piatou časťou svojej série camp slasheru. Návrat do eightees nie je zlým nápadom rovnako ako aj k téme hlavnej vrahyne Angele, no vybrať sa formou dementných deciek, ktoré robia zle hlavnej postave - neznesiteľnému humusákovi, to už bolo horšie rozhodnutie. I keď spočiatku tie karikatúry a hlášky bavia, postupne všetko dokonale zabijú úplne nemožné vraždy. ()

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)

Reklama

Reklama