Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Ompus 

všechny recenze uživatele

Představování postav na začátku filmu je úplně stejné jako v Aramgeddonu. Nedopadalo to absolutním happy-endem, přestože váleli jako profíci. Celou dobu o nich říkají, že to jsou třetiligoví amatérští hráči, vypadají však (při tom představování), jako by si je trenér den před tím vyhlídl na ulici. Jinak celkem slušný. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Kvůli Keanu Reevesovi jsem byla ochotná neutralizovat mírnou averzi vůči americkému fotbalu, ale moc to nepomohlo. Zkrátka mi nedělá dobře, pokud se cítím trapně za scénáristu, za režiséra ... a v neposlední řadě za všechny, kdo přijali účast v rádoby komediálním projektu, jehož křečovité pokusy o vtipné scénky se opakovaně míjejí účinkem, neboť násilím humor do filmu nenacpete. Prakticky jediný světlý bod představuje Keanu Reeves jako Shane Falco - a sexy roztleskávačky, neboť jejich nečekaně smyslné vystoupení je jedním z mála opravdu zábavných momentů. Milý Keanu, vždycky Tě ráda vidím - za každých okolností, ale ani Tvoje přítomnost mě nepřiměje k tomu, abych zvedla hodnocení. 1* ... víc ani ťuk. Ber to tak, že ji máš jenom pro sebe, což není zase až tak špatný výsledek. P.S.: Silné rozčarování mě navíc přimělo k rozboru podstaty zápletky. ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Opravdu nevím, jestli se dá považovat za "druhou šanci": 1) Zaskočit na pár zápasů za stávkující profesionály; 2) Zařídit jim účast v play-off; 3) Nechat se opět vyřadit ze hry, neboť hvězdy klubu jsou díky aktuální situaci přístupnější dohodě a ukončení svého protestu; 4) Pěkně v ústraní čekat na případnou - ovšem zároveň dosti nepravděpodobnou nabídku dalšího angažmá. Nevím, jak vy, ale já tomu říkám být za vola - a pranic pozitivního na tom nevidím. A co se týká slávy - prosím, za jistých specifických podmínek může být věčná. Ale znám ještě jedno úsloví: Všechna sláva polní tráva. Můžete si vybrat. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Slušná,lehounce nadprůměrná sportovní komedie,která sází na sympaťactví Keanu Reevse.Americkej fotbal mě i celkem baví,takže jako mile strávené nedělní odpoledne.Jen je trochu úsměvné sledovat třicetileté roztleskávačky,ale spád je dobrej a Rhys Ifans perlí jako vždycky.Taková šedivá myška tenhle filmek,možná až zbytečně zapomenutá. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Snímek, který nepokrytě čerpá z mnoha předchozích filmů na téma sportovních outsiderů a jeich zázračného zmrtvýchvstání. Diváka, znalého situace, již Náhradníci nemohou ničím novým překvapit, ale pokud si odmyslíte spoustu snad povinně používaných klišé, nezbytný rádobymentorský prvek a poměrně jednodušší scénář, zbyde docela koukatelná podívaná s pár humornými prvky a příjemným pohledem na ne zrovna běžné taneční kreace roztleskávaček. Ale morální poselství od tohoto filmu nečekejte. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Sportovní komedie sice skoro vždycky spadá do klišé ve stylu - Parta looserů se spojí ve skvělý tým. Pak se rozhádají ale nakonec se usmíří, dají všechno do pořádku a poslední zápas vyhrají (nejlépe v poslední vteřině jen těsným rozdílem)....no ani tenhle film se tomuhle neubránil ale jinak na něm nevidím nic špatného. Skvělá komedie s partou fakt divných týpků proti kterým bych snad nehrál ani člověče nezlob se. U téhle komedie sem se královsky bavil a vřele doporučuju všem, kdo mají rádi sportovní filmy. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Fotbalové scény se natáčely na stadiónu týmu Baltimore Ravens během poločasů zápasů před hlavní sezónou. (Matty)
  • Tanec, který parta kamarádů tančí na píseň "I Will Survive" není nic jiného než populární párty tanec tzv. "electric slide", který je velmi jednoduché se naučit. (žvanimírek)

Reklama

Reklama