Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Matty 

všechny recenze uživatele

„Jdeme do toho!“ Lehká sportovní strava, po víkendu stráveném ve společnosti asijských filmů zcela ideální. Příběh čitelný jako text na reklamním billboardu rozumně dávkuje scény dravé (zápasy), hravé (muzikální výstup!) a dojemné (romantika musí být). Film neztrácí dech a předkládá očekávanou porci decentní zábavy pro všechny, kteří rádi dobré konce. U herců vám nemusí být líto, jak ploché charaktery hrají (včetně „light verze“ Genea Hackmana). Dobrá, nekomplikovaná zábava, o ní zde běží a pro toho, komu by to náhodou nebylo jasné, tvůrci do scénáře zakomponovali výmluvnou hlášku „Rád bych vám řekl něco duchaplného, ale to není náš styl“. 75% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Neviem, či by som to nemal jednoducho nazvať guilty preasure, dať do komentu milión bodiek, smajlíka a nechať tam spokojných plných 5. "Asi bych měl říct něco duchaplnýho... ale to není náš styl!" Táto veta myslím dáva najavo všetko, o čo filmu ide.. Ja len dodám, že obsadenie bolo megachrumkavé! Ani večne mdlý Keanu a večne afektovaný Jones mi tu kupodivu vôbec neprekážali. Ale tri víťazné stupienky patria samozrejme trojici: utrhnutý Favreau, neustále húliaci Ifans a netradične taťkovský Hackman. Nie, toto nie je asi umenie, ale je to rozhodne zábava. A hlavne so srdcom(!). ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj som už myslel, že filmy podobného žánru, s podobnou tematikou a pointou sú dávno staro obohrané, no tentp film ukázal, že to tak nie je. Veľmi vtipné, milé, svižné, nenáročné, dokonalé na zlepšenie nálady, športové zábery navyše zručne natočené, čo prispieva k zážitku a pôžitku. 80%. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Já mam taky ráda dobře natočené sportovní komedie, a tato do mého šuplíku určitě patří..The Replacements jsem viděla ne jednou a stále sdílím názor, že něco takového vás jen tak nepřestane bavit. Výborný K. Reeves, výborně zahraná týmová spolupráce a skvěle je zde ukázaný průběh amerického fotbalu. Neměla bych problém tento film ohodnotit ještě jednou hvězdou navíc, ale konkurence těchto žánrů je tak veliká, že jsou podle ještě o něco lépe natočené snímky v tomto oboru. 7/10. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Film sice asi nepatří k tomu nejlepšímu, co se amerického fotbalu týče, přesto se nemá vůbec za co stydět. Zábava, napětí, trochu té lásky a spoustu bolestivých záběrů + dobré herecké obsazení. PS: mám podobný názor jako Rockerman - už jsem se chystal na odpad - příp. jednu hvězdičku za Cheerleader Tryouts, ale film dostal potom potřebné grády. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Když Jimmy McGinty (Gene Hackman) napíše na tabuli slovo Fear, tak se v další záběru změní písmeno E. (moznazitra)
  • Fotbalové scény se natáčely na stadiónu týmu Baltimore Ravens během poločasů zápasů před hlavní sezónou. (Matty)

Reklama

Reklama