Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dle šablony nalinkovaná sportovní komedie sestavuje fotbalový mančaft z nepravděpodobných lůzrů, existencí jak z 'Policejní akademie' (náhradníků, protože profesionální primadony stávkují pro přidání dalších miliónů ke svým miliónovým platům), kteří tak dostávají jedinečnou šanci si zahrát několik zápasů nejvyšší ligy. Avšak trapnými, prvoplánovými vtípky (včetně zvracení na trávníku), instantní romancí, ani řemeslně slušně nasnímanými výkony (s přečastým prostříháváním na vilné kreace roztleskávaček) si mě nezískala, přestože stmeleným týmovým spiritem s vylepšením dojmu mocně zafinišovala. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Fakt to vyzerá jak remake Prvej ligy. Len namiesto baseballu sa tu hrá americký futbal, ktorý ma baví ešte menej ako ten náš. Je tu tím zložený z bandy rôznych divných postavičiek alebo lúzrov a aj keď je v obsadení kopa hviezd, tak ma ani jeden z nich nebavil a ani raz som sa nezasmial. To kto vyhrá záverečný zápas mi bolo jedno. Takže ani na druhý pokus ma to nechytilo a to vysoké hodnotenie na ČSFD vôbec nechápem. 3/10. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý film o americkém fotbalu, který má srdce jak by řekl Gene Hackman v tomto filmu. Keanu Reeves hraje jak na poli tak na plátně přesvědčivě. Film je o tom, že když člověk dostane v životě druhou velkou šanci, musí se jí uchopit naplno, aby se mu konečně splnil dávný sen, jinak bude litovat do konce života, že nevyužil příležitost, i když je to v tomto filmu jen na krátkou dobu. Zajímavej nápad, zajímavej film. Jeden z nejlepších o americkým fotbalu. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tento film si zaslouží přívlastek příjemný společník. Excelentní Gene, maxisexy Keanu, krásná Brooke a parta různých (po)řízků všech odrůd a velikostí, co společně jdou za jedním cílem. Vydolovat ze sebe vše, vyhrát životní zápas, získat druhou a další šanci. Perfektní režie, dobře vybraná hudba, výborná kamera a téma sportu čistě o sportu, jenž nikdy neomrzí. V tom řada vtipných, silných a chytlavých scén, kdy jednou stříká pot až skrz kameru, testosteron je cítit až ve Slezsku a jindy stupňující jiskření leze zásuvkou v mém obýváku, shrnuto opět je můj prožitek silný a opravdový, jak to mám ráda a jak si představuji čistou zábavu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Náhradníky můžu bez problému rozdělit na dvě poloviny. První je nadějná, svěží a vtipná a skvělý Gene Hackman v ní dává dohromady tým podivných existencí, mezi nimiž normálního člověka nenajdete. Druhá je zoufale obyčejná, nudná, prázdná, nezajímavá, předvídatelná a já nevím, jaká ještě. A navíc v ní je málo Gena Hackmana. Škoda. Pokud měli být Náhradníci jakousi komediální odpovědí na o rok mladší Vítěze a poražené, tak u mě tedy rozhodně nezvítězili. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Keanu Reeves zde hraje bývalého zadáka z Ohio State. Ve filmu Bod zlomu (1991) hrál rovněž bývalého zadáka z Ohio State. (Matty)
  • Fumikeho válečný pokřik „Nan desu ka!" lze přeložit jako prosté „Co je to?“ (Matty)

Reklama

Reklama