Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI, Joel Campbell (James Spader - Vlk, Sex, lži a video), unavený po letech strávených pronásledováním vrahů, opouští L.A. a začíná nový život v Chicagu. Ale o pět měsíců později se jeho nový domov stane místem několika obzvláště děsivých vražd, které mohou být dílem jen jednoho muže: Davida Allena Griffina (Keanu Reeves - Matrix) - nepolapitelného rafinovaného vraha, který se rozhodl zahrát si se svým dřívějším pronásledovatelem krutou hru. Chladnokrevný vrah posílá Joelovi fotografie vytipovaných obětí, místa činu zanechává bez jakýchkoli stop a s potěšením sleduje jeho reakce, když nevinní lidé umírají. Poté co se Griffin dostane do jeho blízkosti, musí Joel rychle hledat způsob, jak ho zastavit dříve, než zemře někdo z jeho nejbližších... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Keanu Reeves jako vyšinutý sériový vrah. Určitě to fanynky libanonského herce odradí, nebo spíše přiláká, to nevím. Já jsem sledoval sice velmi podprůměrn, přesto něčím zajímavý thriller. Hromada policejních majáčků, bezradné hledání a nakonec vyšinutý závěr. To snad tak zle nevypadá no ne? Thriller, při kterém se příliš bát nebudete :-) ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Ano, ano....Je to otrepané, Sériový vrah, zabíja ženy .....atd, atd, atd. Ale predsa ten film má niečo iné čo iným takýmto filmom chýba... A to je postava Keanu Reevesa ktorý ma pri filme držal až dokonca. Psychouše zvládol brilantne, a v mojom rebríčku patrí k tým najlepším záporákom. čo sa týka akcie tej je tam taká polovičná dávka. James Spader je takisto sympaťák, má charizma, a občas pôsobí aj drsným dojmom. Koniec je ale úplne o ničom, a ten výbuch, jak s playstationu. Takže tak celkovo vzaté solidný akčnák, ktorý ničím neohúri ale poteší. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jen řadová detektivka typického zástupce "serial killer thrillers" s chatrným scénářem, špatnou režií a také s mnoha nejasnostmi..Film je sice plný profláklých flasbacků, různých zpomalovaček i rušivých elementů a rychlých střihů. Aby se v tom člověk vyznal!:-) Ale to není všechno, samotný nenapínavý a rychlý konec mě tak trochu zklamal..Čekal jsem to trochu zajímavější...Jamesu Spaderovi jsem jeho nervově labilní celkem nadprůměrnou roli věřil, naopak Keen Reevesi mi jako ten chladnokrevný psychopatický zabiják moc neseděl..A to i přesto, že byl až neuvěřitelně sebevědomý, vlezlý, řekl bych až drzý..Podle mého se jedná o zbytečný na půl plynu rozdělaný film, tak trochu malý kamaráčoft (Charbanic a Reeves) s nulovým výsledkem, bez jiskry a takové té potřebné razance..Za pár let si na tento snímek opravdu sotva kdo vzpomene (jestli vůbec), protože se jednoduše v té smršti tuny jiných lepších thrillerů úplně ztratí..2* kamera a James Spader. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co proti tomuhle filmu máte. Nebýt průměrného závěru (málem jako vystřiženého z české Cesty peklem), bylo by to na pět hvězd. Už dlouho jsem nebyl do filmu tak ponořen jako do The Watchera, herecké výkony jsou skvělé a postavy jsou i dobře napsané. Viděl to vůbec někdo z vás? Nebo to tak pokurvil dabing? ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Mám pro ten film slabost ze tří důvodů. James Spader je vynikající herec, který zahraje dobře i v té největší blbosti a ani Sleduje tě vrah není výjimkou. Keanu Reeves, jakkoli se stal v případě tohohle filmu oblíbeným terčem, se se svou první (možná se pletu) čistě zápornou rolí popral důstojně. A soundtrack je naprosto vynikající. Charbanic naivně natočil hodinu a půl dlouhý videoklip a věřil tomu, že to bude stačit na plnohodnotný film. K tomu by ale potřeboval silnější scénář a podstatně vypiplanější formu. Takhle to má čas od času slušný vizuál a stojí to především na hercích. A ti to u mě osobně vytáhli na tři hvězdičky… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní Griffinův (Keanu Reeves) kung-fu tanec na píseň "Dragula" od Roba Zombie je poctou Reevesovu předchozímu filmu Matrix (1999). (akisha)
  • James Spader, který si ve filmu dopřává vietnamské nudle, ve skutečnosti vietnamská jídla nemá rád. (akisha)
  • Někdo zfalšoval podpis Keanu Reevese na smlouvě ke snímku. I když byl podle něj scénář strašný a vůbec ho to nezajímalo, nebyl schopný dokázat, že to není jeho rukopis. Nechtěl se soudit, tak to natočil. I pře svou nízkou kvalitu se film držel dva týdny na prvním místě návštěvnosti v USA. (Reventador)

Reklama

Reklama