Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miss Mona je počestná provozovatelka Slepičárny, vyhlášeného veřejného domu v Texasu. Mona tu dohlíží na nejvyšší kvalitu služeb svých děvčat a dny plynou v radostné idyle, když tu proti jejímu podniku začne brojit konzervativní televizní hlasatel Melvin P. Thorpe. Miss Mona má však po svém boku svého milence, šerifa Eda Earla, který je odhodlaný za záchranu slepičárny bojovat. Snímek je adaptací stejnojmenného muzikálu. Divák se může těšit na řadu lechtivých tanečních vystoupení a krásný hlas Dolly Parton. (KlonyIlony)

(více)

Recenze (9)

helloween93 

všechny recenze uživatele

“Throwback Thursday #84” - Po hrozně dlouhé době jsem viděl film s Burtem Reynoldsem. Filmy s ním v hlavní roli jsou ztělesněním machismu. I tento muzikál jede v tomto duchu, Reynolds hraje šerifa, který ochraňuje bordel vedený Dolly Parton, známou country zpěvačkou. Její podnik chce zničit záludný moralistický investigativní novinář. Film je adaptací muzikálu z Broadwaye a ve své době šlo o kasovní úspěch. Nejsem úplně fanda muzikálů, ale to country zaměření mi sedlo, stejně jako Dolly Parton v roli bordel mámy. Viděno na SkyShowtime. 3* ()

Ondrish 

všechny recenze uživatele

Velmi velmi príjemna atmosféra sálala z tohto "kinky" muzikálu v hlavnej úlohe s Dolly Parton. Klasická Amerika 80-tych rokov, ktorá nás tak okúzlovala keď sme žili za železnou oponou. A keď Dolly v závere spustila "I will always love you", ktorú všetci poznáme od Whitney Houston, tak mi padla sánka.... Tento film je raritka, ale oplatí sa vidieť. ()

Reklama

kockodan 

všechny recenze uživatele

Zdlouhavá a nudná glorifikace prostituce za křepčení bandy profesionálních tanečnic a baleťáckých buzíků, kterým by to, že jdou do bordelu za ženskýma nevěřilo ani naivní 6 leté dítě!  Taneční čísla jsou zdlouhavá a na sebe navazující aniž by jakkoliv posouvala děj. Scény, kdy celé městečko, včetně malých dětí s matkami (!) oslavuje, tleská, po ramenou uznale plácá, a div ne na rukou nosí šerifa, který vyhrožováním a výstřely do vzduchu vyžene z náměstí sviňským krokem vlezlého reportéra a jeho štáb, který jim chce televizní reportáží zavřít místní bordel plný kurev, které za dva dolary, nebo za slepici, dají naprosto každému, jsou víc jak cringe! To tedy v žádném případě, bordel my si vzít nedáme! Za to se postavíme všichni a bez rozdílu podpoříme našeho milovaného šerifa, který prcá s bordelmamá! (Cringe!) Pěvecká a baletní čísla jsou navíc tak dokonale nacvičená a vycizelovaná, že film postrádá jakoukoliv spontaneitu, přirozenost a humor. To neustálé texaské křepčení za výskotu Yee-haw! vás po hodině opravdu přestane bavit. Prostě jen přehlídka pěveckých a tanečních dovedností jedno za druhým, a do toho "napětí" jestli je zloduch z televize nezničí očerňující reportáží. Dolly je acquired taste, k té se vyjadřovat nebudu, ale nutno poznamenat, že ani ona film nikam nenese, či svým herectvím-neherectvím nikam nepovyšuje. Její skalní fandové se však z jejích natupírovaných blond paruk, koz napasovaných do blyštivých, nevkusných, cirkusáckých rób a nakřáplého country hlasu dozajista štěstím poserou. 35% ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Další z pěkných muzikálů, co si ČT suší v archivu, vysíláno někdy kolem 1998-99 a pak už nic :-( .. přitom dabing je paráda .. vypravěč a zástupce šerifa v dabingovém podání Stanislava Fišera popisující onu lechtivou situaci s bordýlkem v Texasu .. no co víc si přát. :-) Místo toho a neberte to zle, dají každý rok My Fair Lady, kterou známe až do zblbnutí a tady tato veselá taškařice už zůstane zřejmě pod zámkem, či co. :-( ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zaslúžený hit. Aj keď takzvaných ´´moralistov´´, ktorí majú na konte rozhodne horšie hriechy, rozhodne pobúri, je to film, ktorý poteší filmových fanúšikov dobrou náladou a aj keď nie som srdciar muzikálov, toto vyšlo. Je to hlavne láskavý a optimistický biják a je tam posolstvo a rozhodne nie negatívne. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama