Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík se potlouká po Divokém západě a stane se jeho legendou. Isaiah Turner (Sinbad) se rozhodne pomstit smrt matky a najít staršího bratra. Vydá se na dlouhou cestu, na které se setkává s nejrůznějšími lidmi. Nakonec se stane slavným a uznávaným pistolníkem známý jako Cherokee Kid. (HBO GO)

Recenze (11)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Když se do hlavní role obsadí živelný černoch Sinbad, tak z toho vznikne krásně zapomenutelný film. A nejen to. On je to film velmi zbytečný. Přesně takhle nemá vypadat western. Nedivím se producentům, že se tohoto žánru až bojí. Kdo by také investoval do neziskového produktu. Jdou však na to chytře. Skloubí pistolníky s komedií. Kdo by však byl zvědavý na paskvil jako je tento. Naprostý propadák, který nemá co nabídnout. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Sympatický komediální western, okořeněný nevtíravým sympatickým humorem se sympatickými herci. Sympatických 60%. P.S.: Velice zajímavá role Burta Reynoldse. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Sinbad je naprosto uzasny, jako nezkuseny pistolnik z divokeho zapadu, ktery nikdy nemel zenskou, ponozky ma rozthrle a na koni jezdi zezadu. Ja ji videl v sobotu dopoledne a na takovy cas je jako delana. Cloveka to probere do dalsiho dne, doda trosku energie a vcelku i pobavi. Je to něco mezi komedii, parodii,westernem a dobrodruznym filmem, ktery je urcen jak mladezi, tak i starsim. ()

bjindy 

všechny recenze uživatele

Malému Izákovi zabili mamičku a ujal sa ho reverend so ženou. Čo nie je bohvieaká výhra, hlavne ak po celý čas myslíte na pomstu, no u reverenda sa namiesto streľby a prežitia v divočine divokého západu naučíte akurát tak milovať blížneho svojho. Celkovo ide o pohodovú westernovú komédiu, hoci žiadna pecka to nie je. Hlavne ten humor mi prišiel tak akurát. Ani príliš detinský, ani vyložene vulgárny. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +s troškou nadsázky uvěřitelné (no vlastně ani ne), zábavné, dobré postavy, bez větších mínusů, a rovněž dobře paroduji jiné westerny –těžko říct, jako celek nemá chybu, snad ze začátku trvá než filmu přijdete na chuť, tedy pokud vůbec/// Tak tohle je vážně kovbojka s malím ká. Sice jsem se neválel smíchy po zemi, ale rozhodně jsem se bavil a film mi zlepšil náladu. Co strašně oceňuji tak to, že film neupadá do trapnosti. Za celou dobu, jsem takový pocit neměl. Jinak hudba je v pohodě a na televizní film potěší pěkná výprava a prostředí. V případě že jste zamračení, tak zkuste tento film./// Celkem 81%/// ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama