Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na začátku snímku Konec se Wendell Sonny Lawson dozví od svého lékaře, že umírá na "to samé, co měla Ali MacGraw ve filmu Love Story." Lawson na svou nedlouhou vyhlídku života bezprostředně reaguje výbuchem nezvladatelného pláče, což jeho spolucestujícím ve výtahu není zrovna dvakrát příjemné. Vydá se do blízkého kostela, aby se vyznal ze všech svých hříchů, ale narazí jen na očividnou neschopnost mladého kněze. Pokusí se tedy vyřešit pár problémů se svou přítelkyní, bývalou ženou dcerou Julií a svými rodiči. Zjistí ale, že jsou příliš zavaleni vlastními problémy a nevěnují mu pozornost. Nakonec se rozhodne pro sebevraždu, která se mu ale ne a ne podařit, a tak skončí v psychiatrické léčebně, kde se skamarádí s dalším šíleným pacientem, jehož ztvárnil Dom DeLuise. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Film jsem si na AMC pustil pouze kvůli účasti a režii Reynoldse. Nízká očekávání se mi potvrdila a já se víc jak půlku filmu strašlivě nudil. Ta hodina a půl trvala snad celou věčnost. Není mi jasné, jak mohl snímek v USA utržit 44 milionů. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem se ze začátku nebavil, ale poté co se ale objevil Dom DeLuise, jakoby film rozsvítil a udělal z něj konečně komedii... ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Chovejte se ke mně slušně !! Mohl bych být zákazník.." - "Asi tak za dvě vteřiny budete.." ;) Během několika prvních záběrů se zdá být naprosto zřejmé, že Burt Reynolds je sice velmi dobrý herec se slušným komediálním talentem, zato však velmi špatný režisér.. A tak tematicky silně otřepaný Konec, na jehož skutečný konec se jeden brzy těší jako děcko na Mikuláše, coby slaboduchá slapsticková konverzačka - Zvláštní hybrid !! - vlastně taky umírá velmi rychle, všem těm hodně vtipným hláškám navzdory.. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama