Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Upír Radu (Anders Hove), pohřbený hluboko ve svém hradu, odpočívá vedle své milované Michelle (Denice Duff). Její sestra Becky (Melanie Shatner) se nadále snaží osvobodit duši své sestry, a aby tak učinila, přivede celou armádu ochotnou vstoupit do hradu, čímž rozpoutá zuřivost hraběte a stvoření, která na hradě žijí. Krev bude brzy prolita. (TommyZR)

(více)

Recenze (8)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Opätovne pribudlo pár postáv, tentokrát na strane dobra, akurát že Rambov bratranec sa tu dlho neohrial, a Hurkovy z Profesionálov sa taktiež nepodarilo preraziť. Trojka je taká, miestami trošku prihlúpla komédia, kedy človeku neostáva nič iné, len nad niektorými reakciami postáv pokrútiť hlavou. Inak ostáva všetko po starom. Medzi jedničkou a trojkou sú tak minimálne rozdiely, že nemá zmysel nad nimi ani polemizovať. Priemer .. ()

Janis 

všechny recenze uživatele

začíná přesně tam kde skončil druhý díl a pokračuje přesně v duchu konce předchozího dílu, takže kvalita:) je sice trochu kratší, ale tím pádem neobsahuje skoro žádná hluchá místa a užil jsem si ho od začátku až do konce. Většina děje se tentokrát znovu odehrává na / okolo Raduova (zlý upír) hradu, což je oproti druhému dílu opět posun k lepšímu. A zase je skvěle ztvárněný zlý upír (ale to bude asi u všech dílů:)) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sakra. Devadesátková a ještě k tomu upírská série. A i při tom i u třetího dílu pořád stejně dobrá. Na Subspecies je hezké to, že si je vědoma své levnosti a prostoty a nesnaží se koukat výše, než na police videopůjčoven, pro které byla vyrobena a kterým výborně sedí (a mě hrozně mrzí, že jsem to v té době na policích videopůjčoven, které jsem navštěvoval, neobjevil). Příběh je celkově skoro zanedbatelný, přesto přímo navazuje na předchozí díl a dále ho rozvádí. Pořád je ale Radu jedním z nejděsivějších filmových upírů, slintající bestie se skvělou maskou a mimikou herce, jeho matka stále výbornou šílenou čarodějnicí a i ty levné triky s nimi spojené jsou plně funkční a mají své kouzlo. K tomu ještě sympatická hlavní hrdinka, komický policista, skvěle vyhlížející starý hrad a parádní konec. Nic více ke spokojenosti netřeba. Subspecies je takový malý a nenápadný devadesátkový horrorový klenot a Radu by měl našlápnuto k tomu, stát se kultovní ikonou žánru, kdyby se o téhle sérii vědělo trochu více. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když jsem si nechal třetí část na konec, tak musím říci, že se jedná o standardní kousek série. Původně jsem uvažoval o třech hvězdách, jelikož už se pro mne nic až tak převratného nedělo. Čtvrtou vpodstatě dávám za fajnový konec. Triky a masky na velmi dobré úrovni, poctivá ruční práce. Čarodějnice stále skvělá, i když chvílemi vypadala jako strážce krypty...což nakonec potěšilo. Radu je naprosto bezchybný a musím opět konstatovat, že stojí v jedné lajně s Nosferatem, tedy Maxem Schreckem a Klausem Kinskim. Hrad má rovněž patřičnou gotickou atmosféru (což není jen tím, že ho postavili v gotice), snad jen mohlo býti více bouře, mlhy a hřbitovů. Kolem a kolem...byl jsem spokojen. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel tohle je zatím jediný díl který jsem viděl(Subspecies 2 a Vampire journals mě čekají). Sice jsem dostal jakž takž co jsem čekal ale podle hodnocení jsem čekal i něco víc. Atmosféra prakticky nikde(i když ze začátku ušla). Scénář jalový, efekty stylový. Aspoň že hlavní záporák byl hnusnej hajzl. Ale těším se na další díly od Full moon. ()

Zajímavosti (2)

  • Pôvodne bola premiéra filmu naplánovaná na október 1993. (beso74)

Reklama

Reklama