Reklama

Reklama

Vampire Journals

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Zachary (David Gunn) je síce upír, svoj život však zasvätil práve boju proti týmto stvoreniam. Potom, čo sa stal svedkom, ako sa jeho láska zmenila na upíra, vyhlásil boj celému upírskemu klanu, ktorý to zapríčinil  Vyzbrojený mečom sa vydáva po stopách svojho bývalého majstra Asha (Jonathon Morris) do Transylvánie, aby sa osobne pomstil tomu, kto ho okradol o hrejivé slnečné lúče. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mezi výplní mezi dílama Subspecies je to rozhodně zábavná podívaná, a Nicolaou ukazuje že v 80-90 letech uměl natočit kvalitní horor, jen škoda že narozdíl od Subspecies nepřitlačoval na pilu. Aspoň že atmosféra se jakž takž uchovala, ale zase, jenom tak napůl, hodně scén se odehrávají ve měste či někde v divadle které nemají takovou sílu jako starý hrad. Proto mi mé hodnocení nedovolí jít výš jak 3*, ale pokud se vám líbila série Subspecies tak směle do toho. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ocení jen opravdu skalní vampirfilové, libující si prakticky ve všem, co s touto tématikou souvisí. Scénář je strašidelný, vážně pronášené dialogy mrazivě hloupé, herecké výkony balancují od bezkrevných, po těžce přepálené. Přesto má tento film jistou autentičnost, což ho společně se slušnými triky a výpravou zdobí. Naivita autora scénáře, ve spojení s herci, kteří se ve svých rolích snažili nepůsobit směšně, vyústila v nezapomenutelně mizerný film, který už zcela jistě neuvidím. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, že jsem svým hodnocením shodil tenhle film do modrých čísel, ale nemohu jinak. Čekal jsem kvalitní upírovinu s gotickou atmosférou, která nabídne originální příběh a nějakou tu krev – no nedočkal jsem se snad s výjimkou té gotiky ani jednoho. Příběh je strašně fádní (a to i na upírský horor), gotická atmosféra je sice všudepřítomná, ale to samo o sobě rozhodně nestačí. Film je strašně uhlazený, dialogy mezi postavami strojené a o nějakou akci aby divák přímo škemral. Co se v tom filmu vlastně stane? Pozor SPOILER – hlavní upír Ash si párkrát hltne z krčku sličné pianistky, které se to nelíbí, přičemž tato scéna se bez jakékoli invence opakuje asi třikrát. Jeho úhlavní sok Zachary obchází kolem Ashova sídla, aby Sofii zachránil a pač tím Ashovi leze na nervy, tak ten ho raději pozve dovnitř. Tam mu nejprve nabídne taky něco k pití (v přírodním balení) a zamkne ho v komoře. Kam čert nemůže, nastrčí bábu, a tak s pomocí Ashovy lidské společnice Iris se Zachary dostane ven a hajdy za Ashem, který má už Sofie plné zuby. :-) A protože Ash nechává upírobijecké meče válet jen tak na zemi, stane se mu to osudným – no příběh jak noha, vám povím! Jako levný videofilm to ve své době v Rumunsku možná obstálo, já ale dávám přednost daleko promyšlenějším záležitostem. Tohle mě vážně nebralo. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kvalitami je to veľmi porovnateľné s parádnou sériou Subspecies. Oproti nej sa tu však nájdu nejaké mínusy, ale aj plusy. Toho gore je o niečo menej a maska hlavného záporáka je taktiež slabšia (Raduovi sa asi fakt nikto a nič nevyrovná). Čo ma však potešilo, je erotika, v Subspecies myslím až taká nebola :) No tuto sa tých nahých prsnatých upíriek (prípadne ich obetí) dočkáme mnoho, takže sa na to pozerá výborne. Hudba bravúrna a atmosféra tiež, takže pohodička. Najviac ma však potešila úplne neznáma Illinca Goia vo vedľajšej úlohe - odvrhnutej upírky Cassandry. Toto je presne môj typ... krásnej herečky. ()

Janis 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že tenhle film bude kvalitní a podobný sérii Subspecies (která se mi velmi líbila). Jsem proto potěšen, že splnil veškerá má očekávání a některá i překonal:) Děj se odehrává ve stejném světě jako Subspecies (je tu dokonce i zmínka o Raduovi), jen je tu jiný příběh (a tím pádem i jiné postavy) - tentokrát o upírovi (Zachery), který není spokojený s tím že je upír a proto cestuje po světě a zabíjí ostatní upíry. (sice se podle popisu zdá, že je to něco jako Blade, ale to se jen zdá:)) Toto pronásledování upírů ho zavede do východní evropy, kde sídlí upír Ash, do toho se ještě připlete jedna klavíristka atd... Film má podobně úžasnou atmosféru jako v Subspecies, kvalitní herce hrající zajímavé postavy. Pro mě jeden z nejlepších filmů s upíry co jsem zatím viděl. ()

Reklama

Reklama