Reklama

Reklama

Lásce neutečeš

(TV film)
  • Kanada Picking Up and Dropping Off (více)

Obsahy(1)

Will a Jane se jen ztěžka smiřují s realitou, že se rozešli se svými partnery a jsou v podstatě svobodní rodiče, kteří touží celou svou bytostí po pevném vztahu a lásce. Oba žijí osaměle v Denveru a čas od času se spolu potkávají na letišti. Will zde čekává na šestiletého syna Bena, který je převážnou část roku s matkou v Los Angeles, a Jane posílá stejně starou dceru Claire na prázdniny k otci do Chicaga. V této situaci ale trvá ještě dlouhé měsíce, než se jejich cesty definitivně spojí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Cement73 

všechny recenze uživatele

Romantická zlátanina, ktorá sa mohla skončiť už po prvých 20min, keby nie "genialita" scenáristu, ktorý navymýšľal plno prihlúplých prekážok "dokonalého" vzťahu z letiska. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Když se člověk probudí a pustí si televizi jako kulisu a jedním okem ji sleduje, tak mu nevadí ani přeslazená, předvítatelná blbost. Příjemně se na to po ránu kouká, a když člověk vypne mozek tak mu ani nevadí tuna kliše a stupidních zvratů. Přesto to na 3* nestačí. ()

Reklama

wictoria 

všechny recenze uživatele

já mám ráda romantické komedie a i když jsem si tento film původně pustila jako "kulisu", nakonec jsem ho celý pozorně sledovala :-) a líbil se mi ()

Sifaka 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie na nedělní podvečer, která si na nic nehraje a drží se jasných pravidel pro tento žánr. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama