Reklama

Reklama

Viděl jsem maminku líbat Santa Clause

  • USA I Saw Mommy Kissing Santa Claus (více)

Obsahy(1)

Justin a Bobie sú spolužiaci a nerozluční kamaráti. Ich rodičia sa stretávajú pri rodinných oslavách, a tak ich priateľstvo je silné a úprimné. Počas jedného Vďakyvzdania sa však Bobieho rodičia priznajú, že uvažujú o rozvode. Všetci to nesú veľmi ťažko, ale najhoršie Justin a Bobie. Ovplyvnený týmto nepríjemným zážitkom si Justin pri prvej väčšej hádke svojich rodičov začína myslieť, že sa už neľúbia a budú sa tiež rozvádzať. Nevie, že výmena názorov medzi jeho rodičmi končí ešte v ten večer vzájomným udobrením, a nevie, že jeho invenčný otec si k tomu obliekol kostým Santa Clausa. Justin, mysliac si, že mama bozkáva cudzieho muža, ktorý je príčinou rozvodu jeho rodičov, vyhlásia s Bobiem vojnu všetkých pouličným Santa Clausom. Nevyjasnený nevinný žart otca spôsobí, že správanie Justina k spolužiakom začína byť nezvládnuteľné... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Milý film. Pravda, asi se nikdy nestane ničí "srdcovkou" a ani to nikdy nebude žádný hit. Ale tak jako řekl freddy, je spousta vánočních filmů, které jsou mnohem horší. Viděl jsem maminku líbat Santu Clause je nenáročná oddychovka na sváteční dopoledne. Taková malá přípravka na odpoledního Sám doma. 2,5* ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak zlé. Naháňacie scény s malým blonďáčkom a obšitým Santa Clausom v nákupnom stredisku sú fakt zábavné. Príbeh je síce prosťučký, ale všeobecne mám pocit, že tento film je skôr pre vekovú kategóriu 12 a nižšie... Do odpadu by som to však nezahadzoval. Nenáročná pohodovka na sviatky (dnes už skôr sviatky bez snehu). ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si přečetl zajímavý komentář, který vzešel od SharpChick. A musím uznat, že v jednom má pravdu. Je to vykrádačka hned několika filmů. Ale proč hned hodnotit tak přísně. Tenhle film nemá potenciál aspirovat na žádný velkofilm a jeho cílem není být uměleckým filmem. A z tohoto pohledu to paní (nebo slečna) kolegyně hodnotí velmi přísně. Myslím, že tenhle film by neměl být hodnocen v kvalitě či kontextu s ostatními obyčejnými filmy, ale měl by být hodnocen v kontextu s jinými vánočními filmy. A jelikož jsem za uplynulé tři roky viděl kolem padesátky vánočních filmů různé kvality (vánoční filmy jsou má velmi oblíbená kategorie a dokonce si všechny nahrávám a nikdy mi o Vánocích žádný neuteče), tak mohu s klidným svědomím říci, že tohle je jakýsi průměr. Rozhodně není tak špatný, už jsem viděl i horší vánoční filmy. Takže v tomto světle je to docela zajímavý vánoční film, který má tendenci pouze pobavit a donutit diváka, aby si odpočinul od vánočního shonu a vánočních stresů a trochu se odreagoval a pobavil. A proto hodnotím třemi hvězdičkami. Každý ať si udělá názor sám, ale mne to přišlo koukatelné a příští Vánoce si to klidně pustím znovu. A jak říkám, v porovnání s ostatními vánočními filmy, které jsem viděl, je toto průměr. Pokud bych hodnotil v kontextu s obyčejnými filmy, bylo by to na jednu hvězdičku, ale že je to vánoční film, tak hodnotím průměrně... ()

SharpChick 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla blbost. Jedno klišé za druhým - nepovedená vykrádačka Sám doma, Denis, postrach ulice a možná i Rolničky, kam se podíváš... Dětští herci, kteří absolutně neumí hrát a naprosto stupidní zápletka, zkrátka další film přiživující se na mánii kolem amerických vánoc... Proč sem se na to vůbec koukala? Víte, ležela sem doma s angínou a ovladač byl táááák daleko ;) 20% ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Santa stinks. Americky kýčovitá pitomost o zarostlém tlustoprdovi jménem Santa Claus, který v očích malého spratka "chrápal" s jeho mamou; totální zbytečnost s eskapády na téma Sám doma, výstavním americkým konzumem a naivním fakany, kteří pořád veří, že se to vyžrané prase v habitu spíchlém z ruské vlajky vleze do komínového průduchu. Ale zase se tento film perfektně hodí k balení dárků, u kterého jsem zuřil dobře dvě hodiny, protože mi to vůbec nešlo. AR: 1,37:1 - Academy Ratio ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městě Sandy v okrese Utah v USA. (Terva)
  • Justinova (Connie Sellecca) matka poslala Santa Klausovi obálku (Sonny Carl Davis) bez zpáteční adresy, ale ta se jí stejně vrátila. (Terva)

Reklama

Reklama