Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Big Ed Bookman je šéfem fotbalového mužstva v Miami, které bojuje o finále v soutěži o pohár White Cup. Oporami mužstva jsou Billy Clyde Pukkett a Shake Tiller, kteří momentálně sdílí společný byt s Barbarou Jane Bookmanovou, což její otec považuje za neslušné. Ovšem Barbaře, která je nejen přitažlivá a sebevědomá, ale má za sebou dvě nezdařená manželství, to naopak vůbec nevadí. Oba muži se jí dvoří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My zas tolik nemilujeme fotbal. Zbožňujeme sprchování s negrama." B. C., Shake i Barbara mě svým vztahovým trojúhelníkem celkem bavili, ale stačilo, aby tvrďák T. J. spořádal skleničku nebo házel prostitutky ze střechy a já jsem hned pochopil, komu mám fandit. Navíc jsem se dozvěděl, že intelektuálové jsou tvrďáci v myšlenkách, což si budu muset asi rozkreslit na taktické tabuli. Nicméně nejvíc jsem se bavil při televizní debatě před Superbowlem, kde si měli B. C. s Dreamerem vzájemně utrhat hlavy a nadělat si do nich, ale oni místo toho začali rozebírat energii z pyramid. To mě položilo, zvedlo mi to palec nahoru a donutilo dát tři hvězdy, i když to celé bylo tak trochu o ničem. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

No místy to bylo vtipné, ale jestli hledáte film o americkém fotbalu, tak tady toho fotbalu moc nečekejte. Hlavně mi to přišlo jak liga veteránů. Reynoldsovi a Kristoffersonovi bylo v době natáčení 41 a Dennehy s Mosleyem byli jen o dva roky mladší. Nejmladšími jsou pak Ron Silver 31 let a Carl Weathers 29 let. To mi přijde na vrcholový sport opravdu hodně. Jinak než sportovní komedie je to spíš úsměvný milostný trojúhelník. Takže pro mě, naprosto mimózní. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Velmi slusna konzervacka, vyborny Burt Reynolds /Smokey and the Bandit, Deliverance/ a slusne mu sekunduje ajKkris Kristofferson /seagalovka Tajny Agent Jack T./. K tomu vyborny uvod je trochu utopeny v nezazivnom balastnom strede, ale zrucna rezia film potiahla do lahkeho nadpriemeru . 74 % ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Skvělá konverzační komedie. Výborně napsané dialogy, vtipné a i nteligentní. První půle jede hlášku za hláškou, vtip za vtipem. Druhá půlka má mezery, ale díky obrovskému charisma Burta Reynoldse, který válcuje koholi v jakékoli scéně, to táhne do vítězného konce. A nenechte se mýlit, fotbalu tady uvidíte velice málo. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama