Reklama

Reklama

Dobrodruh, frajer a silniční šoumen přezdívaný „Bandita“ uzavře sázku, že převeze náklad neprocleného piva z 800 mil vzdáleného místa do 28 hodin. Pomáhá mu v tom parťák Cledes. Vše ale zkomplikuje mladá nevěsta, která právě utekla od obřadu a jede s Banditou v autě. Proto je honí její budoucí tchán, neúnavný šerif z Texasu. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Zvláštní úkaz. Tuhle bezkrevnou a urputnou komediální naháněčku u mě nezachránilo ani prozření v případě samplu z Their Law (šerif Justice), zjištění že se jednalo o Hitchcockovo guilty pleasure a fakt, že americký středozápad (to nemohl být nikdo jiný) tenhle biják vytáhl na druhý nejziskovější titul v roku totální dominance Hvězdných válek. Znám lepší červené krky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Starej dobrej americkej jih už není, co býval. Prohání se jim tam černý trans Američan a hoši s děravými prostěradly nikde.. Přitroublé předvádění se pro prachy, slávu a srandu, ve kterém klidně mohli jíst fazole Bud Spencer s Terencem Hillem. Stejně jako u Konvoje jsem měl z té komunity fanfarónů sypajících vidlácká moudra osypky. Soutěž mezi Reynoldsem a Sally Field, komu džíny těsněji obepnou prdel, skončila nerozhodně. Soutěž o největšího žvýkajícího lumena, jenž je z profilu stejně úžasný jako z boku, vyhrál bezkonkurečně první jmenovaný. Byl by v tom zcela nevinně, ale kdybych ke konci potkal Ivana Mládka, vytrhnu mu nástroj a rozmlátím o hlavu.. ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Polda a bandita je film plný automobilových honiček a zničených policejních aut. A to já rád. Bandita uniká svým pronásledovatelům s velkou lehkostí a někdy si s nimi vyloženě hraje. Filmu hodně prospěl fakt, že je postaven na komediálním prvku, takže to film nemyslí vážně, což je dobře. Šlape to od začátku do konce a Pontiac Trans Am je opravdu nádherné auto. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Turbulentná, čistokrvná ( hlavne ) americká zábava, ktorá je prakticky non-stop naháňačkou po cestách, výpadovkách, prašných cestičkách a všemožných iných lokáciách. Plyn je stále na podlahe, film má okrem buranského, aj inteligentný humor a skok cez rozbitý most je zrejme ikonou kaskadérskej činnosti v Hollywoode. Takže milé prekvápko. ()

`barocco 

všechny recenze uživatele

Nakladak plny piva, cierny Pontiak a za patami poriadne nasrdeny chlpac.... a road movie moze zacat.... To uplne vystaci na priemerny nahanackovy film keby..... keby ulohu Bandita nehral Burt Reynolds, on ho totiz nehra, On je Bandit..... Azda kvoli tomuto v Amerike uz dlhe roky je tento film doslova kultovy.... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (22)

  • Režisér a scenárista filmu Hal Needham v Hollywoode začínal ako kaskadér. Aj kvôli tomu mal problém presvedčiť producentov, aby do projektu investovali. Ľady sa pohli až vo chvíli, keď sa o hlavnú úlohu začal zaujímať Needhamov dobrý kamarát Burt Reynolds. (m.a.t.o.)
  • Ve filmu jezdí bandita (Burt Reynolds) v Pontiacu Trans-AM, jehož prodejnost se po odvysílání filmu téměř zdojvnásobila. (jarjarbinx)

Reklama

Reklama