Reklama

Reklama

VOD (1)

Další příběh neúnavného Bandity. Tentokrát uzavřel sázku, že převeze do tří dnů velkou bednu neznámého obsahu z Floridy až do Texasu. Netuší však, že půjde o těhotnou slonici, která během převozu porodí malé slůně. Z toho plynou poněkud nečekané problémy pro Banditu i jeho přátele Carrie a Cleduse, obávaný strážce zákona Buford T. Justice je jim všem přitom opět v patách! (Česká televize)

(více)

Recenze (30)

bittrich 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu šla kvalita strmě dolů. To co bylo nejlepší na jedničce (to jak se všichni řidiči znají, navzájem si pomáhají a vznikají při tom vtipné situace), to zde už nehledejte. Celý film je takový infantilní, pro jednoduššího diváka (ve třech letech to byl můj nejoblíbenější film, obávám se, že v té době jsem byl cílovou skupinou). Na celém filmu je asi nejlepší scéna v poušti, ovšem ta celý film bohužel neutáhne. Je to tak na jednu hvězdu, druhou dávám z nostalgie. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Burt Reynolds + rychlá kola = infantilní taškařice pro malá děcka viz. TAJNÝ ZÁVOD a právě tady asi bude zakopanej pes - poprvé jsem film viděl až v pokročilém věku. Burt Reynolds je samozřejmě frajer a jeho Pontiac Firebird Trans Am 1977, který se později s pár kosmetickými úpravami proměnil v Kitta z "KNIGHT RIDERA", je žihadlo, ale nějak jsem tu postrádal víc akce. Sice se tu zbourá horská dráha a ve finále zničí asi stovka policejních aut, ale napsané to zní mnohonásobně zajímavěji než jak to vypadá. Trapná dementní nuda. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bombardování hnojem pokračuje. Nevím, co si všichni stěžují, mně to přišlo stejně pitomé a infantilní jako jednička. Akorát se navíc týrá slonice, dementní šerif Justice má rychleschnoucí vozidlo a jeden z největších lidovejch hrdinů Ameriky má opravdu seriózní problém. Jeden by řekl, že s chlastem, ale stačí se podívat na nápisy na fešné červené bundě a je jasné, že se jedná o přebujelé ego. Naštěstí jsou tu ale slzy 4,5 tunové dámy, které jej ve finále vyléčí. Předpokládám, že tak na deset minut.. Záběr chobotu mezi nohama Burta Reynoldse z hlavy jen tak nedostanu.. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Druhý film už nemá takové grády jako jednička. I proto, že jen máloco se vlastně změnilo. Sešla se celá parta a vše začíná nanovo. Zase honičky, šerifův pitomý syn a velký a malý... Těhotná slonice je přeci jen originální zboží, ale přeci jen už nenabízí takové možnosti pro manévrování během filmu. I jednotlivé honičky mi přišly trochu jednotvárnější. Na druhou stranu nemůžu říct, že bych se nudil. Na scénáři se nově podílel Brock Yates, který následně s Halem Needhamem spolupracoval ještě dvakrát. Všichni tím ale banditovský dvojboj vzdali a na trojce již nedělali. Závěrem dodám, že fajnšmekři hledající chyby mohou jednu najít, když všichni zastaví z důvodu, že slonice bude nejspíš rodit. Na kapotě auta Bandity je vidět docela dlouho odraz mikrofonu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybych měl sepsat seznam největších blbců dvacátýho století, tak byste byl mezi prvními pěti." Opakovaný vtip prý není vtipem, s čímž moje chatrná paměť často nesouhlasí, ale tentokrát to nezvládla nejlepší postava prvního dílu - šerif Buford T. Justice. To je velká škoda, ale na druhou stranu jsem zahlédl nejedno pozivum - opilého Banditu sjednávajícího kšeft, Banditu běžícího rychleji než dostihové koně, likvidaci horské dráhy, Žabčin zadek, Juniorovu smrtící inteligenci a samozřejmě hlavního gynekologa z Pompejí. Teď si vlastně uvědomuju, že to byla jen průměrná ptákovina o převozu těhotné slonice, ale já jsem si v tom místo pro zábavu bez problémů našel. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (10)

  • Kaskadér Gary Davis předvedl v tomto filmu nejdelší automobilový (filmový) skok. V rychlosti 128 km/h se za volantem plymouthu vznesl z rampy a doletěl do dálky 49,6 m. Přistál v pořádku. (JohnO.O)
  • Veľká časť filmu sa natáčala na ranči Burta Reynoldsa v Jupiteri na Floride a v severnej časti okresu Palm Beach na Floride. (m.a.t.o.)
  • Pontiac Trans-Am v prvom filme mal motor V8 s objemom 6,6 litera. Trans-Am v tomto filme mal motor V8 4,9 litra a bol prepĺňaný turbodúchadlom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama