Reklama

Reklama

Zkouška věrnosti

Obsahy(1)

Obchodník Herbie Le Blanc, vydělávající slušné peníze ve stavebnictví, je ženatý s bývalou modelkou, která je o třicet let mladší. Má však problémy se srdcem a rád by dal pro všechny případy své záležitosti do pořádku a odkázal veškerý majetek manželce Lilly. Nejprve se však chce ujistit, že ho doopravdy miluje a proto ji podrobí testu věrnosti. Najme si pohledného Jima Maloneho, který je u něho zaměstnán a po večerech studuje práva, a nabídne mu padesát tisíc dolarů, pokud se mu podaří Lilly svést. Pak odjede na obchodní cestu a Jimmy má týden na to, aby se s Lilly intimně sblížil. Krásná žena odolává všem milostným návrhům, přestože se jí Jimmy líbí, ale když zjistí, jak potupný plán si na ni manžel vymyslel, rozhodne se, že to tak nenechá. Nepočítá však s tím, že se do ní mladík zamiluje a žárlivý muž se ho pokusí přinutit k vraždě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Důchoce - knírač, Burt Reynolds, chce otestovat věřnost svojí manželky - bejvalý modelky - s prdelí na bradě. Najme si na to mladýho cucáka, kterej mu tu couru kupodivu přefikne, protože si o to děvka sama řekne. Je to totiž vypočítavá kurva, takže přechčije nejen manžela, ale i mladýho nabíječe. No, provařený, předvídatelný a Burt jako vždy težká karikatura sama sebe. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Vždy mě zaujme film, v jehož názvu se objevuje slovo věrnost nebo nevěra. O těhle tématech dokážu přemýšlet pořád. Nevím, co je pravdy na větě z "Nevěrné", kde jedna z postav říká, že: "It always ends disastersly." Nemyslím, že tomu tak je vždy, když někteří lidé nevěru berou jako samozřejmost, zábavu nebo nutnost, protože si zřejmě myslí, že monogamie je druh rostliny. Zkouška věrnosti mě příjemně překvapila. Z celkem ohrané zápletky, kdy manžel prověřuje svou milou, zda je mu věrná se vyvine zajímavý příběh plný překvapivých zvratů. Mé sympatie k jednotlivým postavám se měnily, skoro každá měla jistou chvíli hodně navrch. Celý film doprovází velmi zajímavá hudba (včetně "hudby" při závěrečných titulcích) a budu si jej ještě dlouho pamatovat kvůli pro mě novým informacím o New Orleans a velmi pěknému začátku, několika velmi dráždivým scénám a naprosté absenci pocitu nudy při sledování tohoto filmu. Trošku si zaspoileruju (i když možná ne, vzhedem k obrázkům v galerii a oficiálnímu textu distributora), ale jen si tak říkám, když se někdo s někým miluje, je opravdu nutné při tom rozflákat všechny talíře, které jsou vystavené ve skříni, kterou si ti dva nedočkavci k naplnění své touhy vybrali? Měli tam k dispozici parapet, stůl, podlahu a mj. celej barák prázdnej. Nehledě na to, že to občas asi hodně zabolelo, divím se, že neřešili případný úraz a díky téhle absurdní situaci mě zrovna tahle scéna rozesmála. ()

Reklama

xander 

všechny recenze uživatele

Tento triler má zaujímavý námet a výsledok je tiež celkom vydarený. Burt Reynolds nesklamal,Saffron Burrowsová sa nebojí natáčať aj odbvážnejšie scény, no herecky je priemerná, tak ako nevýrazný Peter Facinelli. Dejové zvraty sú prekvapivé, nechýba tomu napätie a príliš som sa nenudil. Skúška vernosti je vydareným video trilerom. ()

ThomasL 

všechny recenze uživatele

No, chtít po mě někdo, abych mu svedl ženu (navíc tak sexy) za 50.000 dolarů, asi bych taky moc dlouho neváhal. Jenže z toho nevzejde nic dobrého, což se v tomhle snímku potvrdilo. Po první nudnější půlhodince se nám tento thriller začíná docela pěkně zamotávat. Nejprve vyhrožování, pak sex, nato troška násilí a zakončení je přestřelka a pár mrtvých. To všechno zní ještě dobře. Jenže Facinelli nestál za nic, Burrows taky nic moc až na ty scény, kdy odhalovala, co se dalo, ale naštěstí alespoň Reynolds nezklamal. Mohlo to celkově dopadnout mnohem líp, ale i mnohem hůř. Takhle je to prostě průměrný thriller. ()

bobin 

všechny recenze uživatele

Filmy na téma nevěry zajímají především manžele okolo 40. let , kteří nejsou si jistí partnerskou věrností. A kdo by také v těcho letech byl v manželství věrný ? Viďte . Takže hvězdičkami nešetří novomanželé , snoubenci a pomateně idealističtí důchodci . Ale na parterské večerní sledování to vážně není. Je to první krok k výčitkám . ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama