Reklama

Reklama

Arturovo pátrání

  • USA Arthur's Missing Pal (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jedno parné léto se Artur vrací od sousedů z vodní bitvy a zjišťuje, že jeho milovaný pejsek Pal se ztratil. Artur není z těch, kteří by jen seděli se založenýma rukama. Ihned zavolá detektiva a nejlepšího dvounohého kamaráda, Bustera Baxtera, aby mu pomohl rozluštit tuto záhadu. S pomocí Bustera a jeho tašky, plné překvapení se Artur spolu s ostatními z Elwood City brzy dostává na Palovu stopu. Procházejí společně spoustou různých patálií a zvratů, při kterých si Artur uvědomuje, že možná nebyl tím nejlepším majitelem pejska a napadá ho hrozná myšlenka... co když Pal utekl sám? Bude potřeba pomoci všech Arturových přátel a rodiny, spolu s troškou štěstí, aby byl Pal nalezen předtím, než se ztratí navždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Pre deti v predškolskom veku to môže byť sranda, ale pre mňa to bola jedna veľká nuda. A na dobu vzniku to nemá ani nejakú extra animáciu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nepodarený animák s lacne vyzerajúcou 3D animáciou, ktorý sa snaží byť pre dnešné deti moderný a prináša aj jednoduché a pre deti jasné posolstvo, ale postráda animačné i príbehové čaro. Lacný infatilný humor a beznápaditosť to iba podčiarkujú. ()

Reklama

Reklama

Reklama