Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všichni co jste tomuto filmu dali 1* nebo Odpad! řekněte zasmáli jste se? Nebo jste bohužel byli nuceni dokoukat tento pro vás určitě hrůzostrašně nudný, oplzlý a nevtipný kus filmového odpadu? MOžná se hodně lidí bojí napsat svůj názor, který je jiný než lidí okolo. Mít uctu k druhému je fajn, ale nemít uctu k sobě je docela smutné, ale určitě jste všichni hodnotili podle vašeho nejlepšího a nejsvatějšího vědomí. Malá odbočka co se týče kritiky lidí na čsfd. Film waiting(kdo vymyslel český název potřebuje krucifixem do oka!) je čísta americká teenagerská komedie. Tentokrát s menším počtem sexu, ale větším počtem nechutností a hrátek(ano myslím tim hdu na homouše :D). Jenže je tu velké ALE. Tento snímek nechce parodizovat každý úspešný film v minulém roce, aby si pomohl k většímu výdělku(Scary movie). Pravděpodobně ani neplánuje 150 pokračování. Proč se člověk taky jednou nemůže zasmát vtípkům, které jsou na hranici vkusu a nezačít křičet o jakou jde naprostou kravinu. Film není dokonalý, ani dobrý, ale pobaví a za to si určitě 3* zaslouží. Ty dva brigádnici například jsou velmi zábavní pokud aspon trochu víte kdo je Snoppy Dog a jiní. Hlavní postavy mezi sebou válčí a všechny omějí pobavit a v neposlední řadě se aspon dozvíte, jak se máte v takovém malém fasfoodu někde v americe chovat, aby vaše jídlo bylo bez "neobvyklých" přísad. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem s ohledem na ohlasy z dob minulých opravdu mnohem větší zlo, ale nakonec jsem byl k nevoli mnohých relativně „spokojen“. Jako často si přivydělávající pingl za dob studií tak trochu vím, o čem byla řeč, i když na ukazování genitálií a následné kopání do zadku jsem za ta léta nenarazil. Inu.. Z americké střední školy se přesuneme trochu netradičně do obyčejné restaurace, ale další atributy jsou nám již dokonale známy. Nechybí obhroublý sexuálně-fekální humor, poněkud laciné gagy i rezignace na příběh, a snad navíc i promarněné herecké naděje (pár sympatických výkonů se tu zcela jistě najde). Řeší se tu leccos a nic (svazující práce a snaha posunout se dál, problém s močením na veřejnosti), plyne se tu odnikud nikam a rádo by se to neslo v tradici Smithových nedostižných Clerks, jenže chyba lávky. Když už se něco rozjede a vypadá to, že to bude i vtipné, tvůrci znenadání hodí zpátečku a začnou někde jinde nanovo a mnohdy i hůř. Což divák ne zrovna chápe a jen lituje toho, že restaurace s roztodivným personálem mohla být výživnou půdou pro rozvernou komedii.. těch devadesáti minut ale nelituju a házet "odpad" rozhodně nebudu!! ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii si nejvíc užije ten/ta kdo někdy pracoval/a jako čísník/servírka nebo kuchař/kuchařka. Je logický, že tenhle druh humoru se nemusí líbít každýmu, ale dát tomuhle filmu 1* nebo odpad! je při nejmenším nelogický, protože ti co nepracovali jako čísník nebo kuchař si neuvědomujou, že je to jedna z nejmín placenejch a jedna z nejhorších prací a někteří zákaznící jsou fakt hulváti. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Mě to prostě bavilo, Reynolds je frajer, kočičky tam byli k sežrání a námět "hry" proti ponorkové nemoci je zkrátka skvělý. Velice zajímavá a zábavná sonda do života lidí, jejichž práce je přetvářka, i když ve skutečnosti je to všechno dost sere. Nikoliv fekální komedie, ale velice zábavná a chytrá komedie. (75%) ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá nepotrebuje žiadne extra katalyzátory v podobe akcie alebo čohokoľvek čo by narušilo prirodzený priebeh dňa a tým posunulo dej kamkoľvek by to už bolo potrebné, ako je to bežné v mnohých (nielen) komédiách. Na ploche jednej reštaurácie si úplne vystačí so situačným a konverzačným humorom, ktorý je síce často nechutný a fekálny, ale zato kurevsky vtipný. Minimálne mňa bavil kráľovsky najprv s českým dabingom, ktorý bol fakt výborný a potom v originálnom znení. Jeden obyčajný, ničím nezvyčajný deň v živote zamestnacov fast foodu, z ktorých je jeden väčší blázok ako druhý, ale pritom sú stále všetci dostatočne ľudský a uveriteľný. Interakcie medzi nimy samotnými a taktiež zákazníkmy, na čom vlastne celý film stojí, sú ako sa vraví, absolutly hilerijs. Za prvé vďaka skvelému výberu hercov a za druhé vďaka geniálnemu scenáru. Na poly tínedžerských fekálnych komédií sa jedná o zaznávaný klenot. Scéna waitingovania v akcii, bez strihu naprieč celým lokálom rúlz skoro ako Tony Yaa vykračujúci si hore schodmi. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)

Reklama

Reklama