Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

V duchu fekálních komedií (jejichž duch zde už nějaký ten pátek určitě nemá co dělat, ale co naplat) natočená „generační výpověď“ (ale, že je to s tou výpovědí myšleno sakra ironicky) o lidech, kterým už nic nezbylo a tak se denně potýkají s všedními problémy jednoho fastfoodu. Bohužel tlačit mocně na pilu a servírovat jeden vtip za druhým, z nichž většina bohužel postrádá vtipnost a spíše je obalena trapností, se debutujícími režisérovi McKittrickovi nevyplatilo. Snímek je k uzoufání nudný a kadence nechutností na minutu filmového dění smrtící. Že se zde pohybuje Justin Long, Anna Faris a Ryan Reynolds, je vcelku normální, ale že se zde trapně pitvoří i Luis Guzmán, tak to už je vrcholným výrazem úpadku tohoto hereckého esa. Jediné ponaučení tak spočívá v tom, že po shlédnutí tohoto filmu raději budu hladový bloumat ulicemi, než abych si zašel na středně velký biftek do fastfoodu. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Mě to prostě bavilo, Reynolds je frajer, kočičky tam byli k sežrání a námět "hry" proti ponorkové nemoci je zkrátka skvělý. Velice zajímavá a zábavná sonda do života lidí, jejichž práce je přetvářka, i když ve skutečnosti je to všechno dost sere. Nikoliv fekální komedie, ale velice zábavná a chytrá komedie. (75%) ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii nedokážu ocenit, i když myslím, že filmy vystavěné na podobném principu či stylu humoru nezavrhuju obecně a některé se mi v rámci žánru dokonce líbí. S Hele kámo, kdo tu vaří? je to však horší. Humor zde chybí, snaha o vtip často končila trapností. O hercích se mluvit nedá, vadila mi absence děje, který by film ze sledu scének a skečů povýšil na něco uceleného. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +obsazení, námět, prostředí, některé vtípky -úvod hodně rozvleklí, na komedii to není moc vtipné, děj se zlomí až tak ve 20té minutě, hudba neoslní/// Takovéto filmy mám celkem rád. Výhodou filmu je to, že se odehrává v jiném pro Teen komedii, trošku nezvyklém prostředí, i když možná málo prostorném (což filmu ubírá na atraktivitě). Popravdě na jednu stranu bych rád dělal s takovou partou „herců“ ale už asi ne s takovou partou „kolegů“. A to jsem byl málem číšníkem :-) V jistém směru mi to však příjde, jakoby se JEN sešla skupinka herců (přátel) a natočili si spolu film, ne proto aby pobavil diváky, ale aby oni sami se bavili na place. Přesto je to nakonec největší plus a taková parta se nevidí každý den, i proto dávám za 3./// Celkem 51%/// ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Naprostý nesmysl, která je sice úplně sprostý a místy odporný, ale zasměje se mu úplně každý. Ryana Reynoldse mám celkem dost ráda a docela mě mrzí, že svou roli tak trochu odflinkl, co si budeme povídat. Proto tentokrát jen slabší průměr 45%. Nebylo to úplně zlé, ale na druhou stranu jsem čekala něco lepšího. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama