Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Film jsem poprvé viděl někdy krátce po premiéře, když jsem chodil na gypl. Přišlo mi to nechutné, debilní a hodnotil jsem odpadem. Teď jsem mu dal znovu šanci a... upřímně mě to moc bavilo. Debilní a nechutné je to pořád, ale asi mám po těch patnácti letech trochu jinej pohled na svět. Podobně jako pořádně nedoceníte The Office, než si projdete nějakým korporátem, tak nepochopíte ani Waiting..., pokud nemáte za sebou nějaké nepříliš dobré zaměstnání, na které možná po nějaké době vzpomínáte s notnou dávkou nostalgie. Tím neříkám, že jsem někdy pracoval v gastro a dával lidem do jídla pubické ochlupení, ale tak nějak je pro mě celá ta sebranka úchylů a jejich falický humor mnohem uvěřitelnější. Perfektní cast je třešničkou na dortu. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda bavil kráľovsky. A možno by to tak ani nebolo, keby som nevedel, ako to naozaj beží v skutočnej reštaurácii. Keď som si pospomínal, čo sme sa my navyvádzali... Luis Guzmán je jednička a ostatní mu tu skvele sekundujú. Dokonca aj pripečená Anna Faris sa tu celkom blysla. Uuuf, silný útok na moju bránicu. Odporúčam kolegom od fachu :) ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Poněkud nechutná komedie s občasnými vtipnými hláškami, které jsou však utopené v moři těch hloupých či trapných. 1) Zaujaly mě reakce pětihvězdičkových hodnotitelů, z nichž podezřele velký počet uvádí, že jsou z branže a že film věrně vystihuje atmosféru a praxi podobných zařízení. Očividně je lepší nevědět. Oh, uh, push the fish, it's about to turn. Doporučujte rybu, už se kazí._____ 2) Z mého pohledu se na film dalo koukat vzhledem k pěkným klukům. Je tu 31letý Ryan Reynolds (Monty), 20letý John Francis Daley (nováček Mitch) či 27letý Justin Long (Dean)._____ 3) Navíc se ve snímku naučíte, jak se chovat k dívce: Change your fuckin' tampon and have another drink you crazy, fuckin' bitch! 4) Zazní zde i jiná životní moudra: Well, Alzheimer's can't be all bad. You get to meet new people every day._____ 5) A ještě jednu lahůdku tu mám pro milovníky kultivované angličtiny, tentokrát bez překladu: Awwww c'mon now dogg, you know I'm just fucking with you. You know I give you the mad phat superfly stupid dope dumbass retarded bomb shit props. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Waiting... je naozaj film,ktorý sa každému hold nezavďačí. Tento film je ako mix prcičiek a porna, a to už je čo povedať. 80% konverzácie vo filme sa týka len sexu a nadávok, porípade nechutných scén. Vo scéne, keď Ryan Reynolds povie, že je vyhlášená ,,kráva dňa" a začnú jednej zákazničke (tej kráve) do jedla pluť, smrkať, dávať z vlasov lupiny alebo si jedlo strkať medzi varlata, z toho som fakt nemohol. Jedna nadržaná scéna za druhou a 93 minút nebeží film, ale skorej porno. Ale odpustím to tejto snímke, pretože už dlho som sa takto nezasmial, ale režisér sa naozaj musel asi stretnúť s volom... a Ryan Reynolds, tak to je fakt týpek a buzerant ako sa patrí :-)))/60%/ ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně nezáživná komedie, která spíše nudí. Film vlastně nemá žádný příběh či děj. Celý film čekáte, že tam o něco půjde, ale ono nejde o nic. pořád je to takové seznamování se s prostředím a lidma až je tu konec. Jen se díváme jak do restaurace nastupuje nový číšník a každý mu říká jak to tam chodí.Což je spíše hodně bizardní jelikož hrajou všichni muži hru kdy si ukazujou ohambí a pak se kopou do zadku , jak na takovou hru přišli nechápu. Nováček za celý film nepromluví jen se blbě zubí sice to nakonec byl záměr, že ho nenechali mluvit pak se vyřve dost. Když pak nabídnou ženským, aby hráli snima tak se jedna nasere a ukáže pořádnýho bobra což jsem docela nechápal a pak je nakope. Film je to oničem, přesto je tam pár dobrých vtipů, ale osobně mě to spíš nudilo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)

Reklama

Reklama