Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento film je tedy řádná píčovina. Ovšem píčovina s několika solidními momenty, které by se ovšem daly spočítat na prstech jedné ruky a ani byste je nemuseli využít všechny. K dokoukání jsem se přemáhat nemusel. Film není nudný, nicméně není ani vtipný. Herci jsou nezajímaví až debilní. A pokud tu byl nějaký úmysl přijít s nějakou myšlenkou, tak vyzněl někam do ztracena. Za sebe dávám 2*. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Já věděl, že si to mám dát v češtině, já blbec. No co už, chtěl jsem Full HD rozlišení, tak mám Full HD, ovšem v originálním znění, díky kterému fóry, gagy a legrácky tolik nevyzní jako v naší krásně znějící a bohaté češtině :) Současných 58 fanoušků má za to, že je to humor prvotřídní kvality...no to silně pochybuji. Škoda, že zde byla spousta scén plná nechutností a trapáren, zejména v podání Luise Guzmána. Nebýt toho, tak Waiting měla i řadu zajímavých reálných momentů, se kterými se lidé z gastro-prostředí setkávají každý den. Takhle to spíše sklouzávalo k nezáživným volovinám. Jen tak tak to nesklouzne pod průměr. 50% (with J.) ()

Reklama

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Další z celé řady filmů, který lidé okamžitě po zhlédnutí odsoudí a to je v tomto případě velká chyba! Jistě, více nechutný film asi budete hledat jen těžko. Zkusme se ale zamyslet, jestli na tom přece jenom něco nebude?! Vždyť nikdo nevíme, jak to v restauracích a hospodách doopravdy chodí. A já mám pocit, že tento film uhodil hřebík právě na svou hlavičku. Pravdivou a vtipnou (a také nechutnou) formou přibližuje hospodský život, moc pěkná sonda do zákulisí (rozuměj do kuchyně). Řekl bych, že pro mnoho lidí už dávno začala platit rovnice „komedie = relax“. No, a když se na scéně objeví průkopník dosud neobjeveného, neotřelého tématu a zápletky, která vyžaduje myslet, je bez milosti odsouzen. Ano, tento snímek vyžaduje přemýšlet a uvažovat, protože nikdo nevíme, kolik pravdy na něm ve skutečnosti je. Je velmi nechutný, často vulgární, řekněme "mírně" atypický. Ale to rozhodně není důvod označit ho jako odpad. Těch metafor na dnešní dobu, panečku, to bylo něco. Ryan Reynolds byl už tradičně výborný, skvělá dvojka s Longem. Já se bavil a hlavně si uvědomil tři základní věci: 1) dávejte číšníkům dýško, 2) nikdy nechoďte do restaurace těšně před zavírací dobou, 3) nikdy a zde podotýkám nikdy nenaštvěte člověka, který vám připravuje jídlo (jinak to jídlo pro jednou dostanete v "netradičním balení"). ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich naj komedii.určite nešla vyšlapanou cestou typu American pie.....ale ma dačo do seba!!! to rozhodne.....a dufam že vy-čo ste ju odklikli ako ODPAD ste ju aspom videli !!! 1* je maalo....bráácho/on už bude vedieť,,,,ktory to je :-))) / však posolstvo filmu: ´´že každy by si mal najsť svoju VYZLIEKACU HRU´´ samozrejme metaforicky ...je nielen pravdive a trefne ...ale aj...odpuste mi..použijem slovo ktore tak hojne berie do huby Ashton Kutcher - AWESOME! ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá nepotrebuje žiadne extra katalyzátory v podobe akcie alebo čohokoľvek čo by narušilo prirodzený priebeh dňa a tým posunulo dej kamkoľvek by to už bolo potrebné, ako je to bežné v mnohých (nielen) komédiách. Na ploche jednej reštaurácie si úplne vystačí so situačným a konverzačným humorom, ktorý je síce často nechutný a fekálny, ale zato kurevsky vtipný. Minimálne mňa bavil kráľovsky najprv s českým dabingom, ktorý bol fakt výborný a potom v originálnom znení. Jeden obyčajný, ničím nezvyčajný deň v živote zamestnacov fast foodu, z ktorých je jeden väčší blázok ako druhý, ale pritom sú stále všetci dostatočne ľudský a uveriteľný. Interakcie medzi nimy samotnými a taktiež zákazníkmy, na čom vlastne celý film stojí, sú ako sa vraví, absolutly hilerijs. Za prvé vďaka skvelému výberu hercov a za druhé vďaka geniálnemu scenáru. Na poly tínedžerských fekálnych komédií sa jedná o zaznávaný klenot. Scéna waitingovania v akcii, bez strihu naprieč celým lokálom rúlz skoro ako Tony Yaa vykračujúci si hore schodmi. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)

Reklama

Reklama