Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale je pro mě docela těžké hodnotit tento film :) :) Tváří se to jako typická "puberťácká komedie", ale skrývá to v sobě něco víc....NĚCO, co vidíte i v některých "restauracích". Nejvíc se mi líbilo prostředí, které dávalo najevo, že k lidem, kteří Vám připravují jídlo byste se měli chovat příjemně, jinak se Vám odvděčí :D :D Ryan Reynolds není zrovna můj favorit a jeho postava mi v tomto snímku nebyla vůbec sympatická...Nejlepší byl závěrečný výkon nováčka, který skvěle zapadl do pracovní party :) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně nezáživná komedie, která spíše nudí. Film vlastně nemá žádný příběh či děj. Celý film čekáte, že tam o něco půjde, ale ono nejde o nic. pořád je to takové seznamování se s prostředím a lidma až je tu konec. Jen se díváme jak do restaurace nastupuje nový číšník a každý mu říká jak to tam chodí.Což je spíše hodně bizardní jelikož hrajou všichni muži hru kdy si ukazujou ohambí a pak se kopou do zadku , jak na takovou hru přišli nechápu. Nováček za celý film nepromluví jen se blbě zubí sice to nakonec byl záměr, že ho nenechali mluvit pak se vyřve dost. Když pak nabídnou ženským, aby hráli snima tak se jedna nasere a ukáže pořádnýho bobra což jsem docela nechápal a pak je nakope. Film je to oničem, přesto je tam pár dobrých vtipů, ale osobně mě to spíš nudilo. ()

Reklama

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Hele kámo, tak jsem ti chtěla dnes večer odbočit od svých oblíbených filmů a dát si nějaký hodně lehký menu z trošku odlišný restaurace, ale na co narážím, to sou samý blafy nepoživatelný. Doufám, že do rána nepadnu hlady. Zkusím to ještě někde jinde, i když už začínám silně pochybovat a taky si nejsem jistá, jestli mi nepřešla chuť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle byla vážně kokotina. Chvílemi až nechutná a to mám rád kdejaké prasečinky – ale ne všechny vtipy a žertíky (třeba ta hra s koulema a pérem) mi přijdou vtipné – spíš trapné. Jinak se ovšem v tomto podniku sešla opravdu vyvedená partička nejrůznějších individuí a to převážně v kuchyni – kurva tam bych na žrádlo nešel ani omylem. Nicméně souhlasím s tvůrci – že srát a urážet obsluhu se nemá…Bylo tu pár opravdu dobrých hlodů, pěkné ženské i nezapomenutelné situace, ovšem narazil jsem tu i na spoustu trapných momentů – takže nedám víc než klasický průměr… ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že tahle "komedie" využila svůj potenciál tak z pěti procent. Kdyby byla pojata podobně jako Office Space, jen přesunutý do fast foodu, tak by to mohla být s pomocí dobrého scénaristy určitě sranda. Bohužel situace, kdy zaměstnanci jsou hosty přiváděni k šilenství je snad jen jedna a ta je ještě zabitá hroznou nechutností. Všechny postavy, až na opravdu sexy Natashu, jsou nesympatické až hanba. Nejhorší z nich je sečtělý černoch dávající rady do života, který působí jak klišoidní pěst na oko. Verdikt: Pár solidních vtipů, kvůli kterým bych Waiting možná dal lepší 2*, se tu sice objeví, ale na hranici odpadu je sráží ty šilené nevtipné nechutnosti ala Kevin and Perry... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)

Reklama

Reklama