Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem si k tomu nedal tak tři-čtyři piva, byvil bych se ještě víc, i tak jsem se bavil nehorázně! Za vyzvednutí stojí ta holka, co už tam maká tak dlouho, že jí z toho hrabe. Přesnej výkon a víte proč? Protože obsluhovat lidi je fakt to nejhorší, co můžete dělat..lidi jsou dobytek a po pár letech byste je skutečně radši zabili..."Vítejte v chrámu zkázy! Kurva!" ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle byla vážně kokotina. Chvílemi až nechutná a to mám rád kdejaké prasečinky – ale ne všechny vtipy a žertíky (třeba ta hra s koulema a pérem) mi přijdou vtipné – spíš trapné. Jinak se ovšem v tomto podniku sešla opravdu vyvedená partička nejrůznějších individuí a to převážně v kuchyni – kurva tam bych na žrádlo nešel ani omylem. Nicméně souhlasím s tvůrci – že srát a urážet obsluhu se nemá…Bylo tu pár opravdu dobrých hlodů, pěkné ženské i nezapomenutelné situace, ovšem narazil jsem tu i na spoustu trapných momentů – takže nedám víc než klasický průměr… ()

Reklama

liuk 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že tahle "komedie" využila svůj potenciál tak z pěti procent. Kdyby byla pojata podobně jako Office Space, jen přesunutý do fast foodu, tak by to mohla být s pomocí dobrého scénaristy určitě sranda. Bohužel situace, kdy zaměstnanci jsou hosty přiváděni k šilenství je snad jen jedna a ta je ještě zabitá hroznou nechutností. Všechny postavy, až na opravdu sexy Natashu, jsou nesympatické až hanba. Nejhorší z nich je sečtělý černoch dávající rady do života, který působí jak klišoidní pěst na oko. Verdikt: Pár solidních vtipů, kvůli kterým bych Waiting možná dal lepší 2*, se tu sice objeví, ale na hranici odpadu je sráží ty šilené nevtipné nechutnosti ala Kevin and Perry... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem instinktivně cítil, že nemám štvát lidi, co mi připravují jídlo, ale až v tomto snímku jsem zjistil, jakými druhy "koření" se dá jídlo dochutit. Dále jsem byl poučen o způsobech vytažení penisu na veřejnosti, ale o praktičnosti této informace mám jisté pochybnosti. Jinak jsem si to celkem užil, ale rozhodně jsem se nebavil tak, jako většina herců při svých více či méně sexuálních roznáškách. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších komedií, co jsem viděl. Už dlouho jsem se u komedie nenasmál od začátku až do konce. Luis Guzmán je tady naprosto vynikající. Nejvíc jsem se bavil, když jsem si představil, že by jsme tu jejich hru hráli u nás v práci. Řada známých herců v dobrých rolích (lesbická barmanka, sprostá a vzteklá číšnice, nováček) a jedno důležité poučení k tomu - neser toho, kdo ti připravuje a servíruje jídlo! Edit 17. 12. 2014: Tak po třetím zhlédnutí musím své hodnocení upravit a zvednout na plný počet. Ten film totiž zraje jako víno. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)

Reklama

Reklama