Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich naj komedii.určite nešla vyšlapanou cestou typu American pie.....ale ma dačo do seba!!! to rozhodne.....a dufam že vy-čo ste ju odklikli ako ODPAD ste ju aspom videli !!! 1* je maalo....bráácho/on už bude vedieť,,,,ktory to je :-))) / však posolstvo filmu: ´´že každy by si mal najsť svoju VYZLIEKACU HRU´´ samozrejme metaforicky ...je nielen pravdive a trefne ...ale aj...odpuste mi..použijem slovo ktore tak hojne berie do huby Ashton Kutcher - AWESOME! ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem si k tomu nedal tak tři-čtyři piva, byvil bych se ještě víc, i tak jsem se bavil nehorázně! Za vyzvednutí stojí ta holka, co už tam maká tak dlouho, že jí z toho hrabe. Přesnej výkon a víte proč? Protože obsluhovat lidi je fakt to nejhorší, co můžete dělat..lidi jsou dobytek a po pár letech byste je skutečně radši zabili..."Vítejte v chrámu zkázy! Kurva!" ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, která mi sedla na výbornou. Hrátky v kuchyni, bobr, Luis Guzmán a hopeři se šlehačkou, to vše mi skvěle zapadlo. Také je super, že se děj odehrává během jednoho dne v restauraci, takže člověk dostane poučení jak se má v restauraci chovat a hlavně nesmí nasrat obsluhu. Skěle jsem se bavil. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně nezáživná komedie, která spíše nudí. Film vlastně nemá žádný příběh či děj. Celý film čekáte, že tam o něco půjde, ale ono nejde o nic. pořád je to takové seznamování se s prostředím a lidma až je tu konec. Jen se díváme jak do restaurace nastupuje nový číšník a každý mu říká jak to tam chodí.Což je spíše hodně bizardní jelikož hrajou všichni muži hru kdy si ukazujou ohambí a pak se kopou do zadku , jak na takovou hru přišli nechápu. Nováček za celý film nepromluví jen se blbě zubí sice to nakonec byl záměr, že ho nenechali mluvit pak se vyřve dost. Když pak nabídnou ženským, aby hráli snima tak se jedna nasere a ukáže pořádnýho bobra což jsem docela nechápal a pak je nakope. Film je to oničem, přesto je tam pár dobrých vtipů, ale osobně mě to spíš nudilo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento film je tedy řádná píčovina. Ovšem píčovina s několika solidními momenty, které by se ovšem daly spočítat na prstech jedné ruky a ani byste je nemuseli využít všechny. K dokoukání jsem se přemáhat nemusel. Film není nudný, nicméně není ani vtipný. Herci jsou nezajímaví až debilní. A pokud tu byl nějaký úmysl přijít s nějakou myšlenkou, tak vyzněl někam do ztracena. Za sebe dávám 2*. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)

Reklama

Reklama