Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Budweiser odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tohle byl film, tak ať mě někdo poví o čem. Přemýšlel jsem ještě hodně dlouho po zhlédnutí Hele kámo, kdo tu vaří? a na nic jsem nepřišel. Jestli měli někoho pobavit praktiky, kdy steak vyválí na zemi, flusnou do omáčky atd ... no tak mě teda rozhodně ne! Spíš mě film odrazuje od toho zajít si někam do restaruce na oběd! ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda bavil kráľovsky. A možno by to tak ani nebolo, keby som nevedel, ako to naozaj beží v skutočnej reštaurácii. Keď som si pospomínal, čo sme sa my navyvádzali... Luis Guzmán je jednička a ostatní mu tu skvele sekundujú. Dokonca aj pripečená Anna Faris sa tu celkom blysla. Uuuf, silný útok na moju bránicu. Odporúčam kolegom od fachu :) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších komedií, co jsem viděl. Už dlouho jsem se u komedie nenasmál od začátku až do konce. Luis Guzmán je tady naprosto vynikající. Nejvíc jsem se bavil, když jsem si představil, že by jsme tu jejich hru hráli u nás v práci. Řada známých herců v dobrých rolích (lesbická barmanka, sprostá a vzteklá číšnice, nováček) a jedno důležité poučení k tomu - neser toho, kdo ti připravuje a servíruje jídlo! Edit 17. 12. 2014: Tak po třetím zhlédnutí musím své hodnocení upravit a zvednout na plný počet. Ten film totiž zraje jako víno. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem instinktivně cítil, že nemám štvát lidi, co mi připravují jídlo, ale až v tomto snímku jsem zjistil, jakými druhy "koření" se dá jídlo dochutit. Dále jsem byl poučen o způsobech vytažení penisu na veřejnosti, ale o praktičnosti této informace mám jisté pochybnosti. Jinak jsem si to celkem užil, ale rozhodně jsem se nebavil tak, jako většina herců při svých více či méně sexuálních roznáškách. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Já vim, je to blbost. Ano, jsou tam stupidní herci a mnohdy stupidní dialogy. Ale já se prostě bavil a co více, už hooodně dlouho jsem se tolikrát za jeden jediný film nenasmál. Tady dostaly moje bránice opravdu zabrat a to umím náležitě ocenit. Za normálních okolností bych dal 3*, ale zde si dovolím přidat jednu bonusovou za osobní dojem. PS: Přemýšlím, že bych na brigádě zkusil tu jejich "hru" :D ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)

Reklama

Reklama