Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lilian je dlouho sama a čeká na toho pravého muže svého života. Mark má naopak spoustu žen na každém kroku. Jejich telefonní linky se jednoho dne propojí a oni spolu začnou komunikovat. Lilian odsuzuje Markův přístup k ženám a on se rozhodne, že jí za každou cenu musí svést. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Zeek 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na německou romantickou klasiku, neboli kravinu. Ale po chvilce sledování jsem i zapochyboval, zda je film opravdu z německé produkce, jelikož se z toho nakonec vyklubala klasická romantická komedie spíše amerického rázu. Nebylo to kdo ví co, ale dívat se na to dalo. Ne, že bych žral tyhle německý nebo americký romantický filmy, ale chválím a zároveň jsem i překvapen, že v Německu se točí i jiné romanitky než od Pilcherové. Moje hodnocení: 55% ()

Reklama

PDcz 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že tento typ filmů nevyhledávám a za běžných okolností by u nás nebyl ani zapnutý. Měli jsme ale návštěvu na víkend (tchýně) a tak jsme to tam nechali pro větší klid :-) ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych neřekl, že dokoukám německý romantický film. A stalo se. Přiznávám, celou dobu jsem přitom surfoval na netu, ale přitom jsem ten film sledoval. Hlavní postavy byly docela sympatický, humoc sice nebyl bůhvíjaký, ale nikdy nebyl trapný a přestože šlo o jedno klišé za druhým, tak jsem to v pohodě dokoukal. Asi jsem pořád v euforii, chvíli předtím jsem viděl na dvd třetího Bourna. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama