Reklama

Reklama

Rozpálená Afrika

  • USA African Heat
všechny plakáty
Pornografický
USA, 1999, 86 min

Obsahy(1)

Historie lidstva jednoznačně dokazuje, že pramenem všeho zla je bohatství a moc. Vyjímečně vzácný diamant nalezený v srdci africké džungle, náhle mění přátele v nepřátele, romantické milence v bezohledné, všeho schopné hledače rychlého výdělku. A ženy ve všehoschopné intrikující sexuální stroje, které se podřídí jakékoliv manipulaci. Ženy využívající touhy probuzené v mužích, jen a jen pro své vlastní cíle. V horoucí atmosféře Černého Ledu se vše zesiluje. Krásná Stacy Valentine je teď zapletená do aféry s neobyčejnými klenoty. Dosáhnout úspěchu jde jediným způsobem. Podvolit si všechny okolo. Nejjednodušeji toho lze dosáhnout využitím jejich žádostivosti. To je lehký úkol pro pěkné ženy, kdo s nimi vyhraje... V krásných scenériích africké buše vznikl film, který zaujme skvělým obrazem a vyjímečnými scénami sexu. Jak stvořený pro všechny snící o výpravě na konec světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný film pro dospělé v angličtině s polským lektorem a českými titulky? To je zábava už sama o sobě. Navíc se to skutečně natáčelo v Zululandu. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlý film pre tuctového diváka, ale ja som skôr sklamaný. Vždy som sklamaný, keď je plagát lepší ako samotný film. ()

Reklama

Reklama