Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečný pachatel masakruje ženy v místních lázních a dva detektivové, kteří dostávají případ na starost, SULLY (Eric Roberts Mrazivá vášeň, Specialista) a WYZNOWSKI (John Rhys-Davies Trilogie Pán prstenů, trilogie Indiana Jones) objevují velmi neobvyklé skutečnosti. Každá oběť byla zastřelena zásahem do oka nebo do ucha. V jejich tělech dosud nebyla objevena ani jedna vražedná kulka a těla některých obětí ke všemu zmizela úplně. Za pomoci těchto poznatků se Sully a Wyznowski pokouší vyslechnou jedinou oběť, která lovcův útok přežila. Ke svému překvapení zjišťují, že si jí už proklepl záhadný cizinec, kterému říkají WARDEN (Arnold Vosloo - Mumie). Sully a Wyznowski se proto Wardena snaží dostihnout. Ten ale využívá své nadpřirozené schopnosti, lehce přeskakuje vysoké zdi, odolává kulkám, rozplývá se ve vzduchu a nakonec se mu daří uniknout. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Han22 

všechny recenze uživatele

Zajímavý trash - režisér kompletně obšlehl Tajemné zlo, přidal tu něco ze Jsou mezi námi (brýle) tu z Predátora (mimozemšťan sbírající trofeje), obalil to klasickým buddy movie filmem mixnutý s rodinným sitcomem (ala Smrtonosná zbraň) a nezapoměl ani na klasické vystřílení policejní stanice (Terminátor). To celé natočil za pár šupů. Kupodivu je to i celkem zábavné. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tupá kravina která působí tak neuvěřitelně levně a lacině až je to k pláči. A při tom když čtu že tu hraje třeba Davies, Roberts či Vosloo tak ani čekám béčko ale na takhle velký. Nechápu tyhle 3 herce proč se k tomu upsaly. Celej film, celej příběh všechno je špatně natočený. Neříkám že je to špatnej příběh, což sice je, ale v rámci žánru je v pohodě, ale je to prostě všechno špatně udělaný, natočený to je debilně, scény jsou slepence a třeba takový masky jsou k blinkání. Škoda mohlo to být lepší. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kevin Tenney není v hororové branži žádný nováček (The Cellar, Witchboard 2, Tick Tock) a přesto dokázal natočit film, který se zařadil na dno béčkových filmů i přes všechny startovní trumfy, které měl – slušný námět, dobré herecké obsazení a hlavně vlastní bohaté zkušenosti. Snažil se tu smíchat dohromady akčnost, černý humor (dosti trapný), krimi zápletku, erotiku, mimozemšťany a vyšla z toho jen malá hromádka odpadu, kterému vám doporučuji se vyhnout velkým obloukem. Zřejmě se má jednat o prvky z Predatora, Texaského masakru a dalších filmů. Mimozemšťan dokáže být neviditelný (nejen on, ale i nábytek a auto), z kůží mrtvých si dělá obleky. Používá pistoli s řízenými kulkami, které přesně najdou cíl a poté se vrátí do hlavně + další spoustu blbostí. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rutinní béčko se solidními herci a katastrofálními triky. Chápu, že na všechno nejsou prachy, ale to klíčování bylo na úrovni regionální televize. Ještěže ta automobilová honička ušla. Celově nemůžu říct, že bych se nudil, ale nejzábavnější na tomhle filmu bylo pozorovat, jak se tvůrci pokoušeli divákům nabulíkovbat, že se to točilo v Americe a ne ve Vylniusu. ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá katastrofa. Jedno z TOP nejhorších sci-fi, které jsem měl tu čest vidět. Naprosto nic zde nefunguje. Od hereckých výkonů až k maskám a speciálním efektům. Přirovnal bych to k produkci od Asylum, s tím rozdílem, že tady vážně podávají i neviditelnou vesmírnou loď (aby ušetřili, tak nejde vidět) jako velké, grandiózní finále. Nuda, nuda a opět nuda. 0% Za zbytečně promarněnou hodinu a půl života. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama