Reklama

Reklama

Dějištěm filmu je velkoměsto Los Angeles, ovládané šílencem, který se vydává za duchovního vůdce. Chudé obyvatelstvo trpí pod vlnou teroru a zločinu. Dva mladíci, Arty a Joe jsou sice věřící, přesto se rozhodnou skončit s krutovládou. Povede se jim to? (Five Stars Entertainment)

Recenze (2)

raduna01 

všechny recenze uživatele

Na VHS vydáno jako BOUŘE. Několik desítek let po roce dva tisíce ovládá a terorizuje celý svět reverend. Ve jménu božím spolu s eskadrou zabijáků umlčuje neposlušné ovečky. Art a Joe se náhodou zapletou do razie policie, která pátrá po dvojici mladých dívek. Bratři jim pomohou a stávají se jejich nedobrovolnými pomocníky při přípravě revoluce. V zakázané poušti, kam uprchnou, objeví pozůstatky města zasypaného pískem. Propadnou se přímo do rozhlasové stanice a najdou nahranou videokazetu. Všichni čtyři se rozhodnou prostřílet se do televize, přerušit vysílání a pustit celému světu kazetu s pravdivou minulostí. Režie: Francis Shaeffer. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné antiutopistické sci-fi. Nižší rozpočet vyvažuje v celku sympatické herecké obsazení a i skutečnost, že se film nebere příliš vážně. Neurážející oddechovka, kde však lze stěží nalézt důvod pro její zapamatování či nedejbože opětovnou projekci. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama