Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladého Mexičana Guillerma pronásleduje velký cadillac. Podaří se mu vhodit do schránky obálku, adresovanou na jméno "Ryder Hart c/o Sunset Grill" dřív, než přijde o život nemilosrdným zabijákem Christianem. Mexičan byl bratrem Anity, manželky soukromého detektiva Rydera Harta, žijícího v Los Angeles. I když tito spolu nevychází právě nejlépe, obálka se přece jen dostane na správnou adresu. Zanedlouho je však mrtvá i Anita. I původcem této vraždy je Christian. Unavený Hart chtě-nechtě začne rozmotávat tajemné klubko čím dál krvavějších nití... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nenáročná direct to video kriminálka na jedno použití z charizmatickým Peterem Wellerem. Po letech jsem si tenhle film zopakoval, jakož to jeden z reliktů dávných časů zlatých let Intersonicu a ty tři hvězdice si zaslouží. Stejská se mi po těch časech a vítám tak každou možnost si je připomenout.50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka prijemna detektivka na nudny vecer pri tv v ktorej exceluje Peter Weller ako sukromne ocko ktoremu zabiju zenu a on pri hladani vraha odkryje trochu rozsiahlejsi pripad. Okrem Wellera sa v obsadeni najde este niekolko dalsich znamych mien. Film ma pohodovu atmosferu, cool Wellera a dockame sa aj par sexualnych scen. Prijemna jednohubka. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch zajímavých video filmů začátku 90. let. Solidní řemeslo, svižné dialogy, kvalitní obsazení v čele s Wellerem, na hrudníku plochá Lori Singer, která ještě tehdy měla náběh na sexsymbol a dobrý nápad, kdy hlavní hrdina, soukromý detektiv, střílí zásadně ze vzduchové pistole. Celkově velmi příjemný a zapomenutý film. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, to boli casy este ked Weller bol sympatak a tocil dobre filmy. Typicka 90. kovy film, aj hudba - ked som si to pustil, hned sa mi pred ocami vyrojili 90. roky. Aj to rozmotavanie klbka bolo slusne urobene : 59 % ()

John80 

všechny recenze uživatele

Policajt vyšetruje zmiznutie mexicana, ktorý mu pred smrťou zaslal list a následne prišiel policajt aj o manželku 3* ()

Reklama

Reklama