Reklama

Reklama

Ahí va el diablo

  • Kanada Here Comes the Devil (více)
Trailer

Obsahy(1)

Manželský pár sa spoločne zo svojimi deťmi vydá na výlet do Tijuany. Tam však v jednej jaskyni stratia svoje deti. Rodičia po nich ihneď začnú pátrať, no deti sa onedlho záhadne a bez vysvetlenia objavia. Manželia však časom zisťujú, že s ich deťmi nie je niečo v poriadku a už nie sú také, ako pred zmiznutím. Domnievajú sa, že sa stretli s niečím neľudským a desivým, čo parazituje na ich duši a teraz to dorazilo spoločne s nimi až do ich domu. (kubqo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (37)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Démonický horror, který se v jistých momentech mění na erotický - lesbický sex, sex v autě, incest...včetně pěkné symboliky - zatímco si manželé užívají v autě, sledujeme v okamžiku průniku v prostřizích děti, co vstupují do jeskyně v podobě vaginy... Než mi tvůrci prozradili, jak se to s dětmi má, uvažoval jsem o variaci na Vesnici prokletých. Znepokojivý, chvílemi až minimalistický snímek, kde se moc nemluví, postavy spolu téměř nekomunikují a divák tuší, že tohle nemůže skončit dobře. Závěrečný song zvracejících satanů během titulků leckoho nejspíše dorazí... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Začne to peknou (aj keď úplne zbytočnou) lezbickou scénkou a potom nastúpi atmosféra, erotické dusno, neistota, strach, panika .. Jeden z tých mála fiilmov, ktorým by úplne stačilo byť iba znepokojivý a ono to má ešte dobré lakačky, pointu, vtiahne vás do deja, bojíte sa o jeho postavy a celý čas vedie k nepríjemnému koncu, ktorý asi inak dopadnúť nemohol. Nebolo by to tak pôsobivé. 90% a nečakaná pecka. Bogliana si musím napozerať .. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Bogliano opět jinak... Ten chlap vystřídá za svoji kariéru všechny možné subžánry a v žádném vyloženě nepropadne. Here Comes the Devil je pro mne velmi milé překvapení, které mne udrželo v pozornosti, bavilo, zaujalo a líbilo se mi formou i obsahem. Kdo čeká potoky krve, ten se nedočká. Je zde jedna vražda, ale ta stojí maskérsky za to ... mazec! Jinak film hraje spíše na divákovy nervy v rámci tísnivé, záhadné atmosféry. Stále něco visí ve vzduchu, věci jsou nejasné, film tak nějak spojuje více žánrů. Divák se dočká erotických scén a sexuálního obsahu, který mu ale rozhodně nebude příjemný. A v tomto je právě onen zádrhel ... na někoho toto nepůsobí, na mne ovšem hodně. Nebudu spoilerovato co konkrétně jde, ale právě to ono mi přišlo nejvíc nechutné a zvrácené ... i když je zobrazeno jen v náznacích (jinak to ani nejde ... ). Osobne jsem vyloženě spokojen, není to nějaká pecka mezi oči, ale je to velmi dobré ... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No neviem, pre mňa dosť rozporuplný film, neprišiel mi ani znepokojivý, ani atmosferický, a jedna dobrá gorescéna celkový dojem nezmení. Síce to na mňa nepôsobilo problémovo, čo sa týka scenára, kamery, deja, hercov, alebo hudby, práve naopak, mal som pocit, že sledujem zaujímavý film so zaujímavou myšlienkou a zaujímavým dejom, ktorý aspoň nepôsobil otravne (povedzme na rozdiel od Penumbry, pri ktorej som mal problém vydržať a bolo to pre mňa utrpenie pozerať), ale aj tak ma to veľmi nechytilo. Ako keby sa Bogliano v poslednej dobe koncentroval iba čisto na príbeh filmu, a všetky ostatné aspekty vynechával - takže sa jedná vlastne len o to, ako to celé dopadne a kedy (a či vôbec) dôjde k nejakému zaujímavému zvratu. Nehovorím, že to nefunguje, ale ako horor to u mňa opäť neobstálo. Pozrieť sa to síce dalo v pohode, ale mne omnoho viac sedia jeho predchádzajúce masakrálne exploiťáky. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ze scénáristického hlediska nelze filmu upřít jistou dávku originality a ze začátku i slušnou porcičku znepokojení. Bohužel nízký rozpočet a asi i rukopis, či chcete-li, původ režiséra se podepsaly na celkovém looku filmu, který je teda na můj vkus, řekněme, hodně videofilmní, ne-li až telenovelní. I přes tento nedostatek ale tento filmek za zhlédnutí stojí, protože jak jsem už uvedl výše, originalita, funkčnost a snaživost mu nejsou úplně cizí. 65% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama