Reklama

Reklama

Milostné vztahy nesedí vždy na míru tak jako rukavice. Dva rozdílní muži v duelu o srdce jedné ženy... Jeden z nejslavnějších současných komiků Steve Martin se na svých snímcích často podílí i jako scenárista. Romantické drama podle jeho scénáře a novely Jeden navíc pojednává o mladé křehké prodavačce rukavic Mirabelle (Claire Danesová), které nečekaně zkříží cestu dva zcela rozdílní nápadníci. Jedním z nich je právě Steve Martin jako charismatický a zajištěný obchodník Ray, tím druhým Jason Schwartzman jako roztomilý podivín Jeremy. V jejich souboji o lásku komplikované Mirabelle získává navrch šarmantní Ray, který ji dokáže okouzlit svým galantním chováním a všeobecným rozhledem. Citlivou duši umělecky založené dívky ale sžírají vnitřní pochyby a touha po vztahu, v němž bude zažívat vřelost opětované lásky a prožívat každou chvíli naplno. Nejistá dívka dospívá v ženu, která se musí rozhodnout, co vlastně od života chce. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

`barocco 

všechny recenze uživatele

Prijemne prekvapenie, najma ked clovek ocakaval tradicnu hollywoodsku romanckomediu a dockal sa skor europsko ladenym pribehom lubostneho trojuholnika. Claire Danes svoju ulohu stratenej a osamelej dievciny v utrobach velkomesta ktora viac nez cokolvek potrebuje niekoho kto by ju miloval zvladla fantasticky. Aj ked sa scenar vyprazdnuje zbytocnym vysvetlujucim komentarom je to stale film ktory by niektorych mohol po zalahe osuchanych, stokrat videnych klise tohto zanru prekvapit. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Komedie? Co na tom bylo vtipného? Hlavní herečka byla nudná, Jeremy byl blbec, taky nic vtipnýho (ani když ho koucour drápnul do koulí). Drama? Kde, proboha? Čekala jsem půl hodiny na zvrat a nic, za celou dobu jsem se ničeho zajímvého nedočkala. Jediné plus - znudilo mě to tak, že jsem následně spala jak zabitá. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se ztotožnila s Mirabelle. Mě osobně však absolutně neoslovila postava Raye Portera, jak charakterem, tak celkovým chováním. Byli zde ale místa, kdy jsem musela Mirabellin život srovnávat s tím svým. Chápala jsem její osamělost, stereotyp. Některé dialogy mě docela zasáhly - otázka Proč mě nemiluješ? Ty mnou jen zabíjíš čas? - přišlo mi to smutné. Místa byli docela úsměvné, a některé mohli i dost bolet. Co mě vadí, že sympatická, i zajímavá slečna Denesová se musela ve filmu svléknout. Kéž už by s tím filmaři a herečky přestali. Jako film to možná nemělo ty správné dramatické spády, nebo úplně originální námět, ale mě se to docela líbilo. A Schwartzman byl jako Jeremy fakt výbornej. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Plakát je hodně zavádějící a kdo by očekával romantickou komedii, bude vedle. Taky docela chápu, že pro spoustu lidí je to hůř stravitelné, ono jsou to víc takové obrazy nebo možná trochu i filmové podobenství než typické drama či romanťák. Claire Danes hraje velice dobře, postava Stevea Martina není zrovna největší vtipálek pod sluncem, ale líbilo se mi, jak to Martin zahrál i jak to bylo napsané. Pravda, na tom začátku a konci bych vyškrtl to vyprávění, jinak pohoda :) 75% ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Skvostný konec filmu! Něco tak příjemného, sladkého a přesto nepřehnaného jsem dlouho neviděla. V případě romantické komedie to je možná vůbec poprvé. V průběhu filmu jsem byla přesvědčená, že dám 3 hvězdy, že to kalsický průměr, ale ten konec filmu se mi skutečně líbil a musela jsem jednu hvězdičku přidat :)). ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama