Reklama

Reklama

Upíří krev

  • Kanada Graveyard Shift (více)

Obsahy(1)

Noc přináší do lidí vášeň. Zvláště pak v tajemném New Yorském taxíku, který řídí mocný upír. Dusná noc mu přináší do sevření rozvášněné cestující, kteří jsou připraveni snad i zemřít. Přijímá je do své nevyzpytatelné, ale vyvážené upíří říše, které sám vládne. Policie tak musí vyřešit 350 let starou záhadu neukojené vášně, aby mohla rozuzlit příčinu vražd nevinných obyvatel města. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Vydařené horové béčko, ve kterém divák zažije nejednu jízdu nočním New Yorkem v upířím taxíku společnosti Black Cat. Jízda to je pokaždé řádně krvavá, plná polonahých ženských těl a ostrá jak břitva, kterou upíří milenky kosí chlápky z okolí. Pro samotářského upíra je noční řidič taxi povoláním šitým přímo na míru a ve dne může vyspávat pěkně v klídku ve své rakvičce. Jeho klientelu tvoří hlavně pěkné mladé ženštiny, kterým pomůže od jejich pozemského trápení a tím si rozšiřuje řadu svých svůdných milenek. Občas se mu také můžou připlést do cesty nějací zlodějíčci, což pro něj nepředstavuje nijak velký problém, jako následně pro partičku detektivů new yorské policie a místního patologa. Jednou mu ovšem nastoupí do taxíku někdo, kdo ho vyvede z krvavého stereotypu. Snímek slušně odsýpá, o mrtvoly a krvavé scény v něm není nouze. Záběry na noční New York střídají detailní záběry na ženská prsa, která ve většině případů okusí upíří tesáky. Herci jsou celkem sympatičtí, kamera příjemná a příběh i když tolikrát viděn dokáže zaujmout. Vše s nezbytným feelingem osmdesátých let včetně elektronické hudby, která zní téměř celým snímkem. Příjemné pokoukání které nemůžu ohodnotit méně než čtyřmi hvězdami. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po hudební stránce jsem byl celkem spokojený. Změny v melodiích se postupně střídaly z trochu drsnější muziky až po slaďáky, při kterých možná někomu zvlhnou oči. Samozřejmě nesmí chybět lechtivé scény, kterých tady bylo taky pár. Dokonce si tu zahrály celkem slušné herečky, takže bylo na co koukat. Co se však týká pro vás dámy, tak mužských herců tu zas až tak pěkných nebylo, takže máte smůlu. Kamera i triky jsou na průměrné úrovni, ale přesně na takové, která vás nepobouří. Krve je akorát a i upírova přeměna je v mezích přijatelnosti. Jen jsem moc nepochopil, proč upírka používala břitvu, protože to vypadalo dost trapně. Konec filmu se lehce zvrtl a byl předvídatelný. Naštvala mě ta závěrečná upíří vyvražďovačka, která mi trochu víc pokazila dojem z celého filmu. ()

Reklama

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem braků, ale ještě nikdy takhle špatný upírský film. Upír jezdí v taxíku, kouše ženský do prsou a ty na oplátku podřezávají další chlapy. A najednou se zamiluje do ošklivé brakové filmařky, která umírá a jejiž manžel ji zanedbává. I takhle na papíře to zní blbě, něco jako Twilight roku 1987, jenže v reálu je to ještě mnohem horší. Dialogy, stylizace, hudba a vůbec všechno vypadá přesně jako ty eroťáky, co běžely v 90. letech v sobotu v noci na Nově, akorát ta erotika tam byla lepší co si pamatuju. Horor? Nenechte se vysmát i ta poslední jakžtakž hororová scéna se odehrává ve filmových kulisách. ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Vše, co nemáte rádi na osmdesátých letech a blbých pokusech o upíříny v jednom výhodném balení, které vás možná donutí plakat krev, vydržíte-li do konce. Já tu odvahu neměla a v půlce vyhodila odpad z přehrávače, leč čest památce těch, co to nevzdali a vypili tuto mimořádně odpornou číši bolehlavu až do maximálně hořkého dna. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Béčkovým filmům se nevyhýbám, naopak by se dalo říct, že je záměrně vyhledávám, tak nedbaje zdejšího mizerného hodnocení a několika silně negativních komentářů jsem si film pustil a protože jsem tvrdší, než cirhóza jater, vydržel jsem až do děsivého konce... Zcela nudná, rádoby romantická upířina zahalená do lehce erotického hávu, mě svým neumětelstvím drtila celou hodinu a půl a já si po celou dobu sledování říkal, že tak špatný film jsem naposled viděl snad jako malý harant při pátečních půlnočních projekcí TV Nova... Ano, až takhle zlé to je... Nebudu tedy plýtvat více slovy, dám odpad a snad během nebližších pár minut na tenhle kus zapomenu... ()

Zajímavosti (2)

  • Režisér Jerry Ciccoritti si zahrál malou roli „punkáče“ s pistolí. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama